Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

09 Eylül '13

 
Kategori
Ben Bildiriyorum
 

Kaleiçi Rotaract Kulübü'nden yaşlılara ziyaret

Kaleiçi Rotaract Kulübü'nden yaşlılara ziyaret
 

huzur evi sakinleri


Bu dönem “Rotary ile yaşamları değiştirin” sloganıyla yola çıkan Kaleiçi Rotaract Kulübü, her yıl geleneksel hale getirdiği huzurevi ziyaretine bir yenisi daha ekleyerek Muratpaşa Belediyesi Huzurevi’ni ziyaret etti.

 

Sosyal projeleri ile adından sık sık söz ettiren Kaleiçi Rotaract Kulübü yaşlıları unutmadı. Dönem Başkanlığı’nı Emrah Akpınarlı’nın yaptığı Kaleiçi Rotaract Kulübü, Muratpaşa Belediyesi Huzurevi sakinlerini çay saatinde ziyaret etti.

 

İnsan odaklı sosyal belediyecilik anlayışını hâkim kılan Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen’i kutladığını belirten Akpınarlı,

 

“Manevi duygularımızın yoğun olduğu günlerden biri bugündür. Yaşlılarımızın halini hatırını sormak biz gençlerin en önemli görevi ve biz de Kaleiçi Rotary Kulübü’nün genç Rotaractlar’ı olarak bugün buradayız. Geçmiş yıllara dair birçok yaşam öyküsü ve anıların paylaşıldığı bugün, bizlere de bir anı olarak kalacak ve keyifle her yıl bu ziyaretimizi gerçekleştirmek üzere burada olacağız”

 

Ziyarette huzurevinin en yaşlısı olan ve okumayı çok seven 93 yaşındaki İsmail Sönmez’in doğum günü kutlanarak kitap hediye edildi.

 

Yaşlılarla bol bol sohbet eden Kaleiçi Rotaract Kulübü üyeleri oldukça keyifli vakit geçirdikten sonra hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

 

Nazan Şara Şatana

 

 
Toplam blog
: 1731
: 4678
Kayıt tarihi
: 09.12.10
 
 

Turizmci; Genel müdür Yazar ; Romanlar, senaryolar müzikkaller... Sinema filmleri, TV filmleri.....