Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

Aksaray doğumlu olup selçuk üniversitesinde arap dili ve edebiyatı okumaktayım.  Lise yıllarında içimde alevlenen edebiyat aşkım ve hevesim beni kadim dost kitaplara yoldaş kıldı. sürekli kendimi okumaya ve merak duyduğum konuda bilgi birikimimi arttırmaya sevk etti. Bu bakımdan sırf edebiyat aşkımın gölgelenmes..

Devamı
 
 

Yazdığım Kategoriler

 
Recep İvedik, halk kahramanı imiş.

Aslında kaygılarında o kadar haklısın ki bunun üstüne söz söylemek kasra vicdan ister! Fakat sinamea sektöründen el çektirilen bir islami nesilden ileri geliyoruz. İran filmleri ile büyüyen neslin bence bir nuri bilge ceylan gibi gündeme damga vuram filmlere yönlendirilmeli. Bence bu hususta asıl sorun '' genç neslimizi güzel hasletlere yönlendirecek alterntif yapımların sükutu''bunun için bize çok büyük vazife düşüyor.

05 Ağustos 2014 14:41
'' KADIN herkesin içinde kahkaha atmayacak!''

islam'ın kadına çizdiği sınıra riayet etmeyen modern cumhuriyet kadınları olursa bu insanlar normal değil mi ay şen hanım? Evinin sultanlığı vaat edilen buna yüz vermeyip iş hayatına atılan kadınların ezilmişliklerive anne ve baba hasretiyle büyüyen çocuklara ne demeli peki? Doğru modern cumhuriyet kadını olabilirisiniz ama kadının çalışma alanı ev ortamıdır. Ev de zaten kadının mahremidir. Şayet sizde kadın-erkek eşit rüzgarına kapılan yavan akıllılardansanız diyeceğim bir şey yok! zaten islam kadının ayağının altına cennetin anahtarını saklamış bundan ala değer mi oluır efendim? Tabii olarak mahrem namusuna halelgetirmemek şartıyla. Selametle efendim.

29 Temmuz 2014 14:50
AKP nin eğitim düşmanlığına son örnek…

salt Akp düşmanlığında yola çıkılarak yapılmış bir haberi sayfanıza taşımanız sizin de basit bir sol yandaş olduğunuzu gösterir ki; zaten sizin gerçekleri görmeye hiç niyetiniz yok! üniversite, lise ve ilkokul başta olmak üzere yılardır bu Akp yönetime gelmeden önce de sizler bal gibi biliyordunuz Türkiye'nin rezilane bir eğitim sistemiyle yönetildiğini.şuun açık bir surette belirtmek lazım gelir ki; bu sorun yalnız akp'nin değil toplumsal yaramızın bir eserdir. ille bir tarafa taş atacaksanız bence önce vicdanınıza atmalısınız o taşı... Odtü'ye gelirsek, gezi olayları ve başörtülü kız öğrencilere terörüzmi kıskandıran uygulamalarda bulunan bir üniversiteden bahsediyoruz mübarek dünya genlinde ilk 60 a giren üniversite değil de habur kampı! bu rezil insanların arkasında da eminim sizin gibi düşünenler vardır bundan emin olunuz.

29 Haziran 2014 14:49
 
Toplam blog
: 10
: 128
Kayıt tarihi
: 15.04.14
 
 
 
 

 
İnsanları tanıdıkça hayatı daha iyi anlıyorum çünkü netice itibarıyla her insan kendine yakışanı yap