Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

01 Şubat '07

 
Kategori
Bilgisayar
 

Kaliteli bir fareye mi ihtiyacınız var?

Kaliteli bir fareye mi ihtiyacınız var?
 

Herhalde bir bilgisayar sisteminde en çok muhatap olup habire elleyip durduğunuz bileşenlerin başında fare gelir. Kaliteli bir fare ile bilgisayar başında iş yapmak zevke dönüşürken sürekli atlamalar yapan, arada bir imleçin birden bire ekranın değişik köşelerine hareket ettiği, size kendi kafasına buyruk çalışıyormuş hissi veren farelerle de çalışmak oldukça sıkıntılıdır. Son dönemlerde artan optik teknoloji kendini farelerde de göstermiş bu teknolojiye sahip ürünler kullanıcıların dostu olmuştur. Ancak optik farelerin de üstünde çok daha hassas çalışan lazer teknolojisine sahip fareler teknolojik marketlerde yerini almıştır.

Eğer gün içinde yoğun olarak fare kullanıyor ve büyük parçalar içinde çok hassas çizimlerle uğraşıyor ve fareye çok küçük hareketler yaptırmak zorunda kalıyorsanız yeni nesil lazer fareler sahip oldukları gelişmiş tarama özellikleri ve hassasiyetiyle sizi çok mutlu edecektir. Bu ürünlerden biri de Logitech firmasının G7 Kablosuz Lazer Fare' sidir. Teknolojisi gereği pil tüketimi optik farelere göre yüksek olduğu için ana ünite üzerine yerleştirilmiş USB' den beslenen bir şarj ünitesi ile yedek pil şarj edilmektedir. Kablosuz ve çok hassas çalışan size ve ellerinize duyarlı bir fare arıyorsanız bu ürün size göre. Ancak yaklaşık 100$ gibi bir maliyetinden dolayı aynı duyarlılığı cebinize gösterdiğini söylemek zor. Ürünün teknik özelliklerini aşağıda bulabilirsiniz:

Marka : LOGITECH
Ürün : G7 KABLOSUZ LAZER MOUSE
Kutu içeriği: G7 Laser Cordless Mouse, hızlı Şarj Modulü, USB dongle
Çalışma Tipi : Lazer Teknolojisi (Mouse)
Tekerlek) : Var
Bağlantı : 2.4GHz RF Kablosuz, USB modul
İşletim Sistemi : Windows 2000, XP
Güç : Şarj edilebilir pil
Şarj edilebilme : Şarj etme ünitesi
Yazılımlar : Logitech SetPoint yazılımı
Mouse Özellikleri : Logitech Lazer Teknolojisi, saniyede 6.4 MP hassas tarama
Diğer : 2.5 güne varan uzun pil ömrü, Polytetrafluoroethylene taban ile rahat kullanım, 5 seviye pil göstergesi, Tilt Wheel Plus zoom, 2000dpi lazer motoru.

Hoşcakalın..!

 
Toplam blog
: 410
: 3283
Kayıt tarihi
: 13.04.06
 
 

Bilgisayar, elektronik, internet alanındaki son gelişmeler. Tüketici elektroniğindeki trendler. Otom..