Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

Türk san'at müziği dinlemeyi, okumayı, yazmayı ve paylaşmayı seviyorum. Kamudan emekli inşaat mühendisiyim. İki araştırma ve bir derleme kitabım ile iki eserde editörlüğüm var. Çeşitli yayın organlarında, araştırma-inceleme makalelerim, sosyo-ekonomik ve sektörel raporlarım yayınlanmıştır. STK Yöneticisiyim

 
 

Yazdığım Kategoriler

 
Güçlüyüm, o halde haklıyım!

Şu Tilki... Acaba ne zaman varacak kürkçü dükkânına?

10 Aralık 2018 10:36
Benim için yazmak...

Yürüyelim aynı koldan, biz de dövelim. Dövemiyorsak sövelim aynı dilden... diyeceğim fakat, hangi birini dövesin, hangi birine sövesin... Açılımın(!) her türlüsünden söz ettiler; “Adalet”ten söz eden olmadı. Demokrasi(!), özgürlük(!) adına, vuvuzela gibi kulağımızı götürdüler; herkes padişah, herkes sultan, herkes hakan ilan edip kendisini; ya cebe, ya uçkura ya vicdana el attı... İnan değerli dostum, ne dövmeye ne de sövmeye takat yeter. Hadi takat yetti diyelim, Vallahi yerini bulmaz! Çünkü ne ardan ne hayadan eser kaldı.

22 Haziran 2010 02:09
Balıkçısını bulan olta

Nerede ne zaman hangi düğmesine basacağını şaşırıyor insan. Yazının Final’ini de senaryoya bir şekilde eklemezsen yazık olur. Sahi... Yılbaşı durumlarından ne haber; bağlantılar falan?.. Yeni senede ve gelecek senelerde bahtınız açık olur inşallah.

28 Aralık 2008 11:21
 
Toplam blog
: 141
: 926
Kayıt tarihi
: 30.04.07