Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

10 Haziran '08

 
Kategori
İlişkiler
 

Kalp kalbe karşı derler ..

( .. ) Gözünüz hiçbişeyi görmez.. Ona duyduğunuz sevginin sınırı yoktur.. Hayat onun etrafında döner sizin için .Herşeyi O nasıl isterse ona göre planlarsınız. Yeter ki O mutlu olsun dersiniz. Yeter ki iyi olsun.. Gözlerinde ufacık bir hüzün görmeye dayanamazsınız. Sesi üzgün gelse telefonda, dayanamaz bütün gün onu düşünürsünüz. Sorunlarına çözümler bulmaya çalışır elinizden bişey gelmeyince kahrolursunuz. İçiniz sıkıldığında bunaldığınızda kendinizi kötü hissettiğinizde Onu düşünmeniz yeterli olacaktır. Hemen içinizi sıcacık dolduruverir. Nefes alışverişiniz bile değişir. Yüzünüze gülümseme yerleşir.Kalp atışlarınız düzene girer. Bir gün biri kalbin, gözlerin ya da ciğerin Onun için gerekli dese 1 saniye bile düşünmezsininiz... O yanınızdayken size hiçbirşey olmayacakmış gibi gelir. Normalde başkasının kullandığı bir arabaya bindiğinizde ilk işiniz emniyet kemerini takmak olurken onun yanında emniyet kemerini takmak aklınızın ucundan bile geçmez.. Çünkü O yanınızdadır ve O yanınızdayken size hiçbirşey olmayacaktır. Kesinlikle motorsiklete binmem derdiniz.. Onun kullandığı motorsiklette hayat bambaşkadır sanki.. Yine korkmazsınız.. Hem de hiç.. Elini uzatır size sadece…Onun uzattığı eli nasıl geri çevirisiniz.. Sonra motorsiklete binince hiç de korkulacak bişey olmadığını anlarsınız. Sahilde yaptığınız yürüyüşleri düşünürsünüz. Rüzgarda dağılan saçlarınızı toplayıp sık sık alnınızdan saçlarınızdan öpmesi çok hoşunuza gider.. Daha çok sokulursunuz sevinçle. Akşamları başınızı yastığa koyduğunuzda hemen dua etmeye başlarsınız. Sonra düşünürsünüz. Tüm dualarınızı Onun için yaptığınızı farkeder gülümsersiniz... Allahım işleri yolunda gitsin.. Mutlu olsun.. Rahat olsun. İstediklerine kavuşsun.. Hayat O dur sizin için.. ndan başkasına gözünüz değmemiştir hiç.. Asansörde ya da dar bir koridorda bir erkekle yalnız kalırsanız nefesinizi tutarsınız eğer yoğun bir parfüm kokusu varsa.. Sırf Onun kokusundan başka bir kokuyu duymayın diye.. Etrafınıza bakarsınız.. Arkadaşlarınıza.. Yakın çevrenizdeki kadınlara.. Çok seviyorum derler.. Ancak eşleri ya da sevgililerine olan sevgilerinde hep bir çıkar vardır.. ’’Aman şimdi her dediğine tamam diyeyim de şu istediğim telefonu alsın bana ‘’dediğini duyarsınız bir gün bir arkadaşınızın.. Kulaklarınıza inanamazsınız.. Gazetelerde okuyup şaşırdığınız ve eşine/sevgilisine ihanet eden insanları görür iğrenirsiniz..Bazı erkeklerin ve kadınların ilişkilerinde ne kadar çıkarcı ikiyüzlü içtenpazarlıklı olduğunu görür şaşırırsınız. Onu anlatmaya sayfalar yetmez dersiniz hep.. Sözcükler yetersiz kalır. Sevginizi anlatmaya mı ?? J İşte onun için tüm denizlerdeki kumları toplasalar da belki ufacık bir kısmını anlatabilirim dersiniz…belki ama.. Tamamına yetmez..

İçiniz hep rahattır. Ona o kadar çok güvenirsiniz ki.. Asla hiçbirzaman hiçbir konuda aklınızda en ufacık bir şüphe kırıntısı olmaz. Sevginizi yücelten çoğaltan hiç durmadan akan bir çağlayan gibi arttıran asıl önemli şey budur sizin için. GÜVEN.. Sizi asla hiçbir konuda hayal kırıklığına uğratmayacağını bilirsiniz. Hayat hızla akıp giderken yaşadıklarınızı için, böyle güzel bir aşk yaşadığınız için çok sevip çok sevildiğiniz için şükredersiniz..

Ucundan kıyısından da olsa böyle aşkları yakalayabilenler varsa asla peşini bırakmasın kimse diye de tembihlersiniz çevrenizdekileri..’’ Mutluluk, karşındakini mutlu etmekten geçer ‘’ felsefesini kabul edecek ya da etmiş olanlar için geçerlidir bunlar.. Fedakarlık yapmayı anlayışlı olmayı kendinden ödün vermek olarak gören insanlar için geçerli değildir ne yazık ki J

 
Toplam blog
: 14
: 891
Kayıt tarihi
: 20.03.07
 
 

1982 İzmir doğumluyum. Trakya Üniversitesi Gümrük İşletme mezunuyum. Şu an İzmir'de bir dış ticaret ..