Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

06 Haziran '09

 
Kategori
Siyaset
 

Kamer Genç'ten Başkan Özcan'a ziyaret

Kamer Genç'ten Başkan Özcan'a ziyaret
 

KAMER GENÇ’TEN BAŞKAN ÖZCAN’A ZİYARET...


Bağımsız Milletvekili Kamer Genç, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan’ı makamında ziyaret etti.

Mersin Krize Çözüm Kurultayı’na katılmak için kentimize geldiğini ifade eden Bağımsız Milletvekili Kamer Genç, “Bu bağlamda Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan’ı ziyaret etmekten büyük mutluluk duydum ve kendisini 3. dönem Belediye Başkanlığı’na tekrar seçildiği için kutlarım” dedi.

AKP iktidarı ile Türkiye’nin kimyasının bozulduğunu ve büyük sıkıntılar içine girdiğini kaydeden Kamer Genç, “Bu iktidarın uygulamaları ile Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin kuruluş felsefesinin yüzde 80’ni değiştirildi. Bu yanlış uygulamalara engel olma konusunda yerel yöneticilere de büyük görev düşmektedir. İşsizlik, ekonomik kriz ve yolsuzluklar yüzünden Türkiye sıkıntılı ve sancılı bir dönem geçirmektedir. Mevcut krize hükümet bazı çözüm paketleri getirmeye çalışıyor ancak en büyük kriz kendileri. Halkımız bu yanlışları mutlaka en kısa zamanda görecektir ve görmeye de başlamıştır. Bu yanlışları vatandaşa anlatmakta da genel siyasetçiler ile yerel yöneticilere büyük görev düşmektedir” dedi.

Bağımsız Milletvekili Kamer Genç’in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Macit Özcan, “Kamer Genç’in televizyon ve Meclis konuşmalarını yakından takip ediyoruz. Kendisi mevcut hükümete karşı tek başına bir parti gibi muhalefet ediyor. Bu bağlamda Meclis’te en faydalı milletvekillerinin başında gelmektedir. 5 dönemdir Meclis’te görev yapan Kamer Genç’e bundan sonraki siyasi hayatında da başarılar diliyorum” dedi.
 
Toplam blog
: 775
: 835
Kayıt tarihi
: 20.06.08
 
 

1958 doğumluyum. Uzun yıllardır Mersin'de Gazeteci-Yazar olarak görev yapmaktayım. 1999 seçimleri..