Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

02 Mayıs '13

 
Kategori
Gündelik Yaşam
 

Kamer Genç

Kamer Genç
 

Kamer Genç, yakın siyaset tarihimizin en renkli simalarından biridir. Bildiğini söyler, dürüsttür. Bugünlerde yine O'nu konuşuyoruz. Mecliste Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin'e "Atatürk olmasa hangi tarikat mensubunun, bilmem kaçıncı hanımı durumuna düşerdiniz" dedi.

Ortalık karıştı. Söylenen söz yanlışmıydı, bence hayır, yanlış değil doğruydu. Ve ortada küfüre girecek bir nokta yoktu. Niye kızıldı, kaçıncı hanım ifadesi rahatsız ediciydi. Fatma Hanım kızmış olabilir, ama sonradan AKP Tokat milletvekili Zeyid Aslan'ın sarf ettiği laflar kolay hazmedilecek laflar değildi. Sokakta olsa cinayet sebebi sayılacak bu laflar, AKP de nasıl değerlendirilecek bakacağız.

Kamer Genç, 1940 Tunceli doğumlu, 18. 19. 20. 21.23. ve 24. dönemler miletvekilliği yapmış, tek başına muhalefet yapan doğduğu topraklara hizmet eden sevilen bir siyasetcimiz. Doğruları konuştuğu için çoğu kez yanlış anlaşılan ( çiçek sulama konusunda da olduğu gibi ) Kamer Genç'e sarf edilen küfürü onaylamadığımı bir kez daha söylemek istiyorum.

Nasıl derler, doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar.

 
Toplam blog
: 487
: 1730
Kayıt tarihi
: 01.04.07
 
 

1965 İstanbul doğumluyum. İTÜ Elektrik mühendisliğinden mezun oldum. Özel sektörde Kalite Bölümünde..