Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

17 Ağustos '10

 
Kategori
Gündelik Yaşam
 

Kampanyanın adı var

Kampanyanın adı var
 

Kapağa bedava.


Evimizde her gün olmasa da haftada bir gün en azından cola tüketilir. Hiç dikkat etmem kampanyalarına, kapaklarına.. Şişe boşalır, atılır.. Bu yaz da annemler bizim misafirimiz.. Bayılır promosyon ürünlerine..

Her yaz mutfağın bir köşesinde bedava kazandınız yazılı kapaklar süs gibi dizilir. Annem gider ve kapaklar gene çöpe..

Bir akşam topladık bedava ürün hediyeli kapaklarımızı, düştük yollara. Hadi kullanalım bu sefer dedik. Meğer kampanya sadece kapakta yazıdan ibaretmiş, nerden bilelim. Mahalledeki tüm market ve bakkalları denedik nerdeyse. Ürün satışına gelince hepsi promosyonlu ürünleri satıyor, bedavayı vermeye gelince ise cevap aynı “biz vermiyoruz”. Eee peki kim veriyor..?

Finalde bedava ürünümüzü aldık ama hiç akla gelmeyen bir yerden, mahallenin kasabından..!

" Bu konu ile ilgili firmanın müşteri hizmetlerine bir email gönderdim. Şaşılacak derecede hızlı bir şekilde hem e-mail, hem de telefon ile bilgilendime için dönüş yaptılar. İşin özü şöyle imiş, market, bakkal v.s. kampanya dahilinde ürün satışı yapması, kampanyaya dahil olduğu anlamına gelmiyormuş. Peki dedim, ben nerden bileceğim kim kampanyaya dahil, kim değil.. Kampanya konusu afişin asılı olduğu yerlerden, promosyon ürünü alınabiliyormuş. Bundan sonra kapaklarımızı kullanmak istediğimizde, gözlerimiz afiş arayacak.. "

 
Toplam blog
: 17
: 887
Kayıt tarihi
: 03.08.10
 
 

Düşüncelerin, yaşananların uçup gitmesine izin vermemek için yazmak istiyorum. Yazdıklarımı paylaşma..