Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

28 Ağustos '16

 
Kategori
TV Programları
 

Kanal D ''O'' dizisini yayından kaldırdı!

Kanal D ''O'' dizisini yayından kaldırdı!
 

Yaz sezonunun resmen sonuna gelmemiz sayesinde yeni sezonun adımlarını daha yakından duymaya başladık. Yaz ekranında yer alan yapımların birçoğunun kış sezonunda da yoluna bir şekilde devam edecek. Ancak aralarında beklenen etkiyi yaratamayan, boş geçen yaz ekranını doldurmayı başaramayan yapımlar da olabiliyor.

Bu yapımlar arasında yer alan ve kanalı tarafından yayından kaldırılmasına karar verilen son kurban Kanıt : Ateş Üstünde oldu. Kanal D ekranlarında salı akşamları yayınlanan ve şu ana kadar yalnızca 6 bölümü ekrana gelen dizinin reytinglerinin kanalını hiç memnun etmediği, bu memnuniyetsizlik yüzünden kanalın diziyi erkenden bitirmeye karar verdiği ortaya çıktı.

Yine daha önceleri Kanal D ekranlarında yayınlanmış olan Kanıt dizisinin devamı olarak ekrana getirilen, o dizinin sahip olduğu popülariteden faydalanmak isteyen ekibin ortaya çıkardığı hikayenin ilkine göre daha vasat kalması olayın sonunu getirdi. Buna bir de reytinglerinin kötü olması eklenince dizinin bileti kesildi.

Bu durumun oluşmasındaki temel etkenlerden bir diğeri ise, Kanıt'ın orjinal versiyonunun gece yarısında ekrana gelmiş olmasına rağmen bu yapımın inat ile 20.00 sularında ekrana gelmesi idi. Bazı yapımların saatleri ile oynadığınızda, yanlış bir hamle atmaya karar verdiğinizde ortalık karışabiliyor. Kanıt : Ateş Üstünde'nin durumu da buna benzer bir hale geldi.

Yayın saati ilk belirlendiğinde ''işi zor'' dediğimiz Kanıt : Ateş Üstünde'nin bu durumunu göremeyenleri kutlarken, ekibine geçmişler olsun diliyorum.

Yapım eldeki ''stok'' bölümler yayınlandıktan sonra ekranlara resmen veda edecek.

Geçmiş olsun.

ANIL KOLDAŞ

NOT: Milliyet Blog sayfası içerisinde yazdığım tüm yazılar birebir alınarak ve üstüne saçma başlıklar koyarak başka sitelerde ASLA yayınlanamaz. Aksi takdirde yasal işlem ile karşı karşıya kalmanız muhtemel olacaktır.

 
Toplam blog
: 670
: 3634
Kayıt tarihi
: 11.02.13
 
 

Balıkesir Üniversitesi Sosyoloji Bölümü mezunuyum. Koyu Fenerbahçeli, Ankara aşığı olup; anlataca..