Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

31 Ocak '14

 
Kategori
TV Programları
 

Kanal D “Diziler tutmadı, yarışma verelim!” Bir milyon canlı para ekrana geri dönüyor!

Kanal D “Diziler tutmadı, yarışma verelim!” Bir milyon canlı para ekrana geri dönüyor!
 

Güler Yüz, Tatlı Dil fark yaratacak mı?


Kanal D’nin süper yayın politikası ile ekranda dizi kalmadı!

Dizileri bir görünüp bir kaybolan, yayına sokulmadık gün ve saat bırakmayan, projelerini har vurup har savuran kanal can simidi olarak ünlü yarışma programından medet umar oldu!

1 Milyon Canlı Para, Show Tv’nin ekranlarında Engin Altan Düzyatan’ın sunumu ile gelen yarışma sunucunun mesafeli tavrı yüzünden ekranlarda istenen etkiyi bırakmamıştı.

Fox Tv Murat Başoğlu ile denedi, ama reytingleri Show Tv’den de düşük çıktı!

Kanal D, yarışma programından çok umutlu olduğunu gösterip, kendi yayınlama kararı aldı ve sunucu arama başladı. Endomol’ün Amerikalı yapımcıları 4 görüşme sonunda kararını verdi.  

54 ülkede yayınlanan program çok sevilmişti ve yeniden ekranlarda olacak. Endemol tarafından yapılan program bu sefer Mesut Yar’ın sunumu ile Kanal D’de yayına girecek.

Mesut Yar’ın ekranından geçmediği kanal sayısı azdır. Her yaptığı işe başarıla imza atan Mesut Yar, hali hazırda Posta Gazetesi’nin köşe yazarı ve haftanın dört gecesi “Burada Laf Çok” u 3 yayın döneminde sunma devam ediyor.

Daha önce Engin Altan Düzyatan ve Murat Başoğlu ile ekrana gelen program bugüne kadar 321 çifte ödül kazandıran program toplam 5 Milyon TL nakit ödül kazandı.

Programın özelliği yarışmacılara 1 Milyon nakit parayı yarışmanın başında veriyor ve yarışmacılar sorulan sorulara doğru cevaplar vererek paralarını korumaya çalışıyor.

Türkiye’de ilk defa 2. Ekran uygulaması ile karşımıza çıkan program Canlı Para Facebook uygulaması mobil platforma da taşındı. İzleyenlerin yarışmacılarla aynı anda canlıparafacebook.com web’den bilgisayar, tablet ve cep telefonu ile aynı andan cevaplayacak. Bu uygulama ile sıralamaya giren katılımcılar Mesut Yar ile yarışmak için öncelik kazanacaklar.

Mesut Yar’ın yarışmayı değişik bir lezzetle sunacağı ve güler yüzü ile ekranı şenledireceği kesin, ama bakalım izleyiciler yarışmaya ne kadar ilgi gösterecek? Umarım istenen sonucu Kanal D Mesut Yar ile yakalar!

Hayatta ilgi üzerinizde olsun dileği ile…

 eceer6@gmail.com

https://twitter.com/eceer6
https://www.facebook.com/pages/Ece-Er-%C4%B0le-Ba%C5%9Fb

 

 

 
Toplam blog
: 781
: 3899
Kayıt tarihi
: 23.09.12
 
 

16- 06- İstanbul'da doğdum. Tatbiki Güzel Sanatlar Tekstil Ana sanat dalı Moda tasarımı bölümünde..