Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

08 Aralık '14

 
Kategori
TV Programları
 

Kanal D, kurtuluşu efsane dizide buldu

Kanal D, kurtuluşu efsane dizide buldu
 

Uzun süredir Kanal D’de yayınlanan dizilerin amansız hastalığa yakalanmış gibi bir çırpıda, can çekişmesine bile izin verilmeden kaldırıldığına şahit olduk. Kanal D, çözümü küçülmeye gitmekte buldu ve yeni programlara yatırım yapmaktan vaz geçti. Zaten hali hazırda bu yayın döneminde ekrana gelmek için bekleyen bir sürü dizi kuyruğa girmiş durumda. Uzun uzun “Pek Yakında” tanıtımları ile fragmanlar ekranlarda dönüp duruyor.

Dizi dünyasının ağır toplarını bile topun ağzına koydu ve yayınlarına son verdi, vermeye de devam edecek. Sabah kuşağına yatırım yapmaktan vaz geçen kanal çözüm üretmek için uzun süredir çalışmalar sürdürüyor. Çareyi de yılların eskitemediği dizilerden birinde buldu: Aşk-ı Memnu!

Fenomen dizi, bizlerle günümüzün starlarını tanıştırmıştı; Beren Saat, Kıvanç Tatlıtuğ, Hazal Kaya… Tanıştığımız oyuncular, milyonlarca takipçileri fanları ile günümüzde popülerliğini sürdürmekte. İşte dizinin “Unutulmaz Diziler” kervanına katılmasını kullanacak olan Kanal D sabah kuşağında reytingleri kendine yöneltmeye çalışıyor. Bugünden itibaren saat 11.00 de hafta içi her gün yayına alınacak olan Aşk-ı Memnu ekranlarda olacak. Tozlu raflardan ekranlara gelecek olan dizide günümüz starlarını tüm gençliği, tazeliği ile seyredeceğiz.

Bu arada sadece oyuncuların gençliğini değil, oyun güçlerinin de ne kadar geliştiğini görmek için muhteşem bir deney olacak. Belki o yıllarda olan eksiklerini yıllar içerisinde nasıl tamamlamaya başladıklarını görmek için de oldukça önemli gösterge. Ne diyelim, Kanal D halen yurtdışında sevilerek izlenen diziyi kanalına taşıyarak doğru bir seçim yapmış olsun!

Hayatta seçimlerinizin doğru olması dileği ile…

www.televizyongazetesi.com

eceer6@gmail.com

https://twitter.com/eceer6

 https://www.facebook.com/pages/Ece-Er-%C4%B0le-Ba%C5%9Fba%C5%9Fa/145170645649459

 
Toplam blog
: 781
: 3899
Kayıt tarihi
: 23.09.12
 
 

16- 06- İstanbul'da doğdum. Tatbiki Güzel Sanatlar Tekstil Ana sanat dalı Moda tasarımı bölümünde..