Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

25 Nisan '18

 
Kategori
TV Programları
 

Kanal D Çocuklar Duymasın ve Siyah Beyaz Aşk'ı Bitiriyor!

Kanal D Çocuklar Duymasın ve Siyah Beyaz Aşk'ı Bitiriyor!
 

Televizyon ekranında yaprak dökümü dediğimiz şey yine gerçekleşiyor. Birçok yapım başarısız olduğu için kanalları tarafından kısa süre içerisinde ekrandan uzaklaştırılıyor. 3 bölümde biten Bir Mucize Olsun, pazar günü 6.bölümde bitecek olan Tehlikeli Karım ve yine 6.bölümde bitecek olan Mehmed : Bir Cihan Fatihi gibi yapımlara yenileri her an eklenebilir. Bitmesi muhtemel diziler konusunda her an yeni bir haber, yeni bir müdahale geliyor.

Bu konuda son günlerde en hareketli kanal Kanal D gibi görünüyor. Büyük bir iddia ile başlayan Mehmed dizisinin 6 bölümde yayından kaldırılmasıyla dikkatleri üzerine çeken Kanal D'nin 2 dizisi için daha bitirme kararı aldığı iddia edildi. Başrollerinde Birce Akalay ve İbrahim Çelikkol'un yer aldığı Siyah Beyaz Aşk'ın yanı sıra, pazar günü ekrana gelen bir ekran klasiği Çocuklar Duymasın'ın yakın zamanda final yapacağı ve ekrana veda edeceği ifade ediliyor.

Vatanım Sensin'in 5 bölüm sonra biteceği kanalda Siyah Beyaz Aşk ve Çocuklar Duymasın'ın nasıl biteceği merak konusu.

Siyah Beyaz Aşk'ın uzun süredir reyting mücadelesi verdiğini biliyoruz. Söz ve Çukur'un ardında olmasını eleştiremiyeceğimiz dizi, Yasak Elma'nın gelişiyle reyting sıralamasında iyice gerileyince olanlar oldu. Bir süredir kanal tarafından takip edilen ve yükseliş yaşaması beklenen Siyah Beyaz Aşk, olumlu bir sonuç alamayınca Kanal D kararını verdi. Dizinin 2-3 bölüm içerisinde final yapması bekleniyor.

Pazar günleri ekrana gelen Çocuklar Duymasın da topun ağzına geldi. Entrika dozu arttıkça bir dönemler liderliği dahi eline alan Çocuklar Duymasın, bu hamlenin de sıkmaya başlaması ve Gülse Birsel'in Jet Sosyete'sinin gelmesiyle aşağıya düşmüştü. Siyah Beyaz Aşk gibi Çocuklar Duymasın'ı da takip eden kanal, olumlu hamle görmeyince benzer bir karar verdi. Entrikalı versiyonu ile dikkat çeken, çakma havuç ile tepki çeken, son bölümünde robot oynatarak olayı iyice abartan Çocuklar Duymasın'ın Mayıs ayı içerisinde final yaparak ekrana veda etmesi bekleniyor.

Siyah Beyaz Aşk'ın durumuna üzülsem de, bu reytinglerle ve sektördeki bu sabırla devam etmesi bir hayli zordu diye düşünüyorum. Çocuklar Duymasın ise artık iyice sıktığı için o karara olumlu şekilde baktığımı eklemek isterim. 16 sene süren dizi olur mu Allah aşkına?

El değiştirmesiyle ekranında temizliğe başladığı iddia edilen Kanal D'nin başka ne hamleler yapacağını merak ediyoruz. İlerleyen günlerde yepyeni hamlelerle gündeme geleceklerdir elbet.

Göreceğiz.

 

Anıl Koldaş

 

NOT : Bu yazının Milliyet Blog sayfası dışında başka bir sayfada farklı ya da aynı isimle kullanılması, yayınlanması yasaktır. Lütfen bu yazıyı haberim olmadan başka bir sitede yayınlamayınız! Aksi takdirde yasal yollara başvuracağımı bilmenizi isterim. İyi okumalar!

 

 
 
Toplam blog
: 670
: 3634
Kayıt tarihi
: 11.02.13
 
 

Balıkesir Üniversitesi Sosyoloji Bölümü mezunuyum. Koyu Fenerbahçeli, Ankara aşığı olup; anlataca..