Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

04 Ekim '17

 
Kategori
TV Programları
 

Kanal D'de Vatanım Sensin Krizi Devam Ediyor!

Kanal D'de Vatanım Sensin Krizi Devam Ediyor!
 

Ekim ayı içerisinde yer aldığımız ve kış ayına depar atarak gittiğimiz şu günlerde televizyon dünyasında kazanlar kaynıyor. Hemen her hafta yeni yeni diziler başlarken, eski dizilerin bazıları da ekrana veda etmekten kurtulamıyor. Bu döngü bir şekilde devam ederken, bir de ekrana bir türlü dönemeyen yapımlar var. Bu yapımların başında Vatanım Sensin geliyor.

Kanal D ekranlarında geçtiğimiz sezon başlayan Vatanım Sensin'in yakalamış olduğu başarıyı hepimiz biliyoruz. Dönem dizileri arasında en iyilerden bir tanesi olarak görülen yapım, ilk sezonunu gayet iyi sonuçlarla bitirmiş ve yeni sezon hazırlıklarına başlamıştı. Ancak Kanal D'nin perşembe gününe yeni bir dizisini koymasıyla işler bir anda karışmıştı.

Kanal D'nin perşembeye Ver Elini Aşk dizisini koyması ile akıbeti hakkında çeşitli iddialar atılan Vatanım Sensin'in içerisinde bulunduğu kaos ve kriz durumu aynı şekilde devam ediyor. Ver Elini Aşk'ın ilk bölümlerinde iyi reytingler alması hatta lider çıkmasıyla Vatanım Sensin'in gününün değişebileceği iddia edilmişti. Ancak Ver Elini Aşk'ın son 1-2 bölümünde reyting anlamında sert bir düşüş yaşamasıyla olay yeniden başa döndü.

Şimdi ise çekimlerinin hala başlamadığı ifade edilen Vatanım Sensin'in Ver Elini Aşk'ın bitmesinin ardından ekrana geleceği iddia ediliyor. Yani ilk bölümleriyle kral olan Ver Elini Aşk için şimdilerde ''tampon'' muamelesi yapılıyor. Yani Ver Elini Aşk'ın Vatanım Sensin gelinceye kadar izleyiciyi ısıttığı, zamanı gelince ekrandan çekileceği ve yerini Vatanım Sensin'e bırakacağı söyleniyor.

Yani 2-3 hafta öncesine kadar ''Ver Elini Aşk tuttu, Vatanım Sensin biraz beklesin.'' diyenler, şimdi ''Ver Elini yakında bitecek, izleyici Vatanım Sensin ile buluşacak.'' demeye başladı. Tuhaf valla bu sektör. Çok tuhaf.

Elbette Vatanım Sensin çok daha fazla izleyiciye ve doğal olarak reytinge sahip. Ver Elini Aşk'ın Vatanım Sensin'in yerini tutmasını beklemek iki taraf için doğru bir bakış değil. Ama yine de Vatanım Sensin'den hala bir ses çıkmıyor olması normal bir durum değil. Ekim ayına girdiğimiz şu zamanlarda çekimler hala nasıl başlamaz anlamak mümkün değil.

İşin özü ; Kanal D'nin Vatanım Sensin konusunda yarattığı kriz hala devam ediyor. Bu arada Ver Elini Aşk da muhtemelen son bölümlerini yaşıyor. Gel de çık işin içinden yani!

O zaman sıradaki parça Kanal D için geliyoooorrr...

 

''Arapsaçına döndüm, çöz beni arapsaçı...''

 

Anıl Koldaş

twitter.com/koldasanil

koldasanil@gmail.com

 
Toplam blog
: 670
: 3634
Kayıt tarihi
: 11.02.13
 
 

Balıkesir Üniversitesi Sosyoloji Bölümü mezunuyum. Koyu Fenerbahçeli, Ankara aşığı olup; anlataca..