Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

06 Aralık '16

 
Kategori
TV Programları
 

Kanal D'den Babam ve Ailesi'ne final kararı!

Kanal D'den Babam ve Ailesi'ne final kararı!
 

Televizyon izleyicisinin sahip olduğu seçeneklere yönelimi her daim sorun çıkartma şansı yaratabiliyor. Yani siz izleyici tarafından tercih edilen, izlenen bir yapım olmuşsanız ne ala. Ama olmamışsanız kısa süre içerisinde gözden çıkarılabiliyorsunuz. Yani başlarken yıkar geçer denilen yapım olup, sonrasında bit de kurtalım şeklinde omuz silkilen bir hale gelebilirsiniz. Kişilerin emeğini, izleyicisinin beklentisini düşünmeden reyting odaklıdır her şey. Ya masal olur ya da trajedi.

Bu 2 seçenekten can sıkıcısı olan trajedi tarafında yer alan ve bir süredir reyting adına inanılmaz bir istikrarsızlık içerisinde yer alan Babam ve Ailesi isimli diziden beklenen kötü haber bugün geldi. Kanal D ekranında pazartesi akşamları ekrana gelen, oyuncu kadrosu içerisinde Ayça Bingöl, Ceyda Düvenci, Bülent İnal ve Sercan Badur gibi isimlerin bulunduğu dizi vasat reytingleri sonucunda kanal tarafından yayından kaldırıldı. Daha doğrusu normal bir bölüm olarak çekilen 13.bölüm final olarak ekrana gelecek ve bir dizi daha final yapamadan hikaye açısından havada kalarak ekrana veda edecek.

İçerde, Kırgın Çiçekler, Paramparça, Hangimiz Sevmedik, O Ses Türkiye, Bana Sevmeyi Anlat gibi rakiplerle mücadele eden dizinin dün akşam yayınlanan bölümü her 3 grupta da ilk 10'un dışında kalınca Kanal D tarafından bileti hemen kesildi. Dizinin yayın şirketi olan Gold Film tarafından yapılan açıklamada ''Babam ve Ailesi 13.bölümü ile final yapacak.'' şeklinde bir ifadeye yer verildi. 

Biliyorsunuz ki yıllardır ''13 bölüm'' sınırı uygulanıyor. Yani bir iş tutmadıysa 13.bölümü ile ekrana illa veda ediyor.(ya da 26,39 gibi 13'ün katlarında) Babam ve Ailesi'nin durumunda bir ışık görmeyen Kanal D'de de hazır yakalamışken bitireyim de kurtulayım dercesine bu tür bir karar vermiş.

Bülent İnal ve Ayça Bingöl'ün Kanal D'de yayınlanmış başka dizilerde de aynı akıbeti yaşamış olmaları durumu daha da üzücü hale getiriyor. Kanal mı uğursuz geliyor, projelerde mi sıkıntı var orasını bilmek zor bir eylem sanki.

Sonuç olarak ; Babam ve Ailesi 12 Aralık Pazartesi akşamı yayınlanacak 13.bölümü ile ekrana veda edecek.

Geçmiş olsun.

 

ANIL KOLDAŞ

 

NOT: Milliyet Blog sayfası içerisinde yazdığım tüm yazılar birebir alınarak ve üstüne saçma başlıklar koyarak başka sitelerde ASLA yayınlanamaz. Aksi takdirde yasal işlem ile karşı karşıya kalmanız muhtemel olacaktır.

 

 
 
Toplam blog
: 670
: 3634
Kayıt tarihi
: 11.02.13
 
 

Balıkesir Üniversitesi Sosyoloji Bölümü mezunuyum. Koyu Fenerbahçeli, Ankara aşığı olup; anlataca..