Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

21 Ekim '16

 
Kategori
TV Programları
 

Kanal D'den Bodrum Masalı'na şok müdahale!

Kanal D'den Bodrum Masalı'na şok müdahale!
 

Ülkemizdeki yayın yapan ulusal televizyon kanallarının birçoğunu farklı farklı hamleler yaparken görüyoruz. Bu hamleler tamamen para ve reklam odaklı olduğu için gözü bir şey görmemişcesine hareketlerin yapıldığını da görüyoruz. Buna yakın zamanda en güzel örneği Fox vermişti. Cumartesi de iyi giden Rüzgarın Kalbi'ni pazartesiye almış ve sonunu getirmişti. Daha bu olayın yankıları sürerken, bir hamlede Kanal D'den geldi.

2010'lu yılların ilk başında bir haftada 20'ye yakın dizi yayınlamaya kalkmasının ardından birçok dizisi elinde patlayan ve zırt pırt değişiklik yaparak izleyiciyi canından bezdiren Kanal D bir süredir durulmuştu. Ancak ''dönüşü muhteşem oldu'' dememize yardımcı olacak yeni bir değişiklik haberi ile bugün karşılaştık.

Yaz aylarının sonunda yayına giren ve perşembe akşamları yayınlanan Bodrum Masalı'nın yayın günü ''beklediği üzere'' değiştirildi. Dizinin yayın günü perşembe gününden pazar gününe alındı. İlk cümlede beklendiği üzere diyorum çünkü Kanal D'nin bu konuda bilinen bir planı vardı zaten. Bergüzar Korel,Halit Ergenç ve Onur Saylak gibi isimlerin olduğu Vatanım Sensin isimli diziyi en başından beri perşembeye koymak isteyen ve Bodrum Masalı'nın düşüşünü kollayan Kanal D'nin bu beklentisi perşembe günkü reyting sonuçları ile resmen gerçekleşince neşter vuruldu.

Beklentileri karşılayamadığı ve reytinglerinin seviyesinin düştüğü iddia edilen Bodrum Masalı önümüzdeki haftadan itibaren(yani 30 Ekim'den itibaren) pazar günleri yayınlanacak. Karşısında O Hayat Benim, Seviyor Sevmiyor, Arkadaşlar İyidir ve Hayat Bazen Tatlıdır gibi rakiplere karşı mücadele edecek olan Bodrum Masalı'na bol şans diliyorum.

Kanal D'ye de bir miktar sabır.

 

ANIL KOLDAŞ

 

 

NOT: Milliyet Blog sayfası içerisinde yazdığım tüm yazılar birebir alınarak ve üstüne saçma başlıklar koyarak başka sitelerde ASLA yayınlanamaz. Aksi takdirde yasal işlem ile karşı karşıya kalmanız muhtemel olacaktır.

 
Toplam blog
: 670
: 3634
Kayıt tarihi
: 11.02.13
 
 

Balıkesir Üniversitesi Sosyoloji Bölümü mezunuyum. Koyu Fenerbahçeli, Ankara aşığı olup; anlataca..