Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

23 Ocak '08

 
Kategori
Futbol
 

Kanarya coştu bir kere

Kanarya coştu bir kere
 

http://www.spor3.com/photo-gallery.php?pg_galleries_id=327


Fortis Türkiye Kupası 3’ üncü kademe C Grubunda mücadele eden Fenerbahçe deplasmanda Alanyaspor’u 10 - 3 yendi. 13 golün atıldığı müsabaka tarihi bir skora sahne oldu. Sırp yıldız Mateja Kezman coştu, dört gole imza attı.

Mehmet Aurelio’nun 31’inci dakikada attığı golle öne geçti sarı lacivertliler. Cevap Taner’den geldi bir dakika sonra:1-1. İlk yarının sonlarına doğru tempo arttı ve 37’inci dakika da Kemal’in golüyle bir kez daha öne geçen Fenerbahçe soyunma odasına Kezman’ın 45’te gelen sayısı ile 3-1 önde gitti.

İkinci yarıda farka koştular

İkinci yarının hemen başında; 49’uncu dakikada Okan Mordal’ın golüyle umutlanan Alanyaspor’a cevap gecikmedi. Genç golcüsü İlhan Parlak’ın 52 ve 55’te ki golleri ile maçı koparan Fenerbahçe, 66’da Mehmet Aurelio, 77-78-80’de Kazman’ın golleri ile farkı bir anda 9-2’ye taşıdı. Metin Telle ile ev sahibinin üçüncü golü 85’te geldi. Maça son noktayı kanaryanın genç yıldızı 88’de koydu 10-3.

Mateja Kezman’ın dört gol birden bulduğu karşılaşmada adeta yeniden doğdu. Uzun süredir yedek kalan yıldız futbolcu Alanyaspor’a patladı. Mehmet Aourelio ve İlhan Parlak ikişer gole imza attılar. Fenerbahçe, Gaziantepspor’u 5-0’la geçtikten sonra Alanyaspor’u da gole boğdu. Farklı galibiyetler almaya devam etti.

Murat Aydemir

 
Toplam blog
: 127
: 902
Kayıt tarihi
: 06.12.07
 
 

Gazeteciliğe az çok bulaşmış, memleket meselelerini ve dünya gündemini takip eden, okuyan yazan b..