Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

05 Mayıs '10

 
Kategori
Futbol
 

Kanarya Kebap Oldu! TS:3- Alex:1

Kanarya Kebap Oldu! TS:3- Alex:1
 

http://www.timeturk.com/images/news/050320101841302314990_2.jpg


Hiçbir zaman bu kadar yakın olmamıştık kupanın ucuna, herşey yolunda gidiyordu, son 8 maçta gol görmemişti kalemiz. Bir maçta 3 gol, yakışmadı Volkan sana...

-Zorları kurtardın, kolayları yedin!

Maç beklenildiği gibi güzel başladı, baştan yanlış seçilmiş bir ortamda, yanlış zamanda ikidebir verilen (bu mevsimde) su molaları, oynanmayan süreler, çalınan çalınmayan düdüklerden bahsetmeyeceğim. Cüneyt Çakır da sıcaktan etkilenmiş olmalı. Benim korkum 4. hakemdi, öyle de oldu. Neyse, bunlar bahane, Trabzonspor iyi oynadı, hak edip kazandı. Üstelik son iki hafta ligde yenilmiş, umut vermeyen Umut ile açılışı yaptı. Bizim silik(!) Güiza da baktı maç boyunca. En çok üzüldüğüm Alex'in kendi çabasıyla hazırlayıp sunduğu güzelim gole yazık oldu.

Hep diyordum: "Kupa, Alex'in ayağından gelip, ellerinde yükselecek!" Tam 66 dakika o umudu taşıdım. Trabzonspor baştan beri hücum oynadı, gol pozisyonları da daha çoktu, ama ben bunun bir Daum taktği olabileceğini düşündüm. Geçen maçta "Rakibi önce yorduk, sonra vurduk!" demişti. Önce yoracaklar Hamsileri sonra kızartacaklar sandık, yanıldık yine....

Dünkü basın toplantısında bile Şenol Güneş'e göre daha rahattı Daum. Maç boyunca da uyuşmuş gibiydi, kenarda gol kraları var, gerçi sahada da var, ama gol kısırı adam. 86. dakikada alıyor Gökhan Ünal'ı. Emre'nin yerine oynamayan Deivid'i alıyor. Bu maçta Alex , Volkan (3 gole rağmen), Lugano, Selçuk iyi, Topuz vasat. Diğerleri berbattı, hele de Özer... Trabzonspor hayranı olduğu malum, tüm pasları rakibe verdi, bencil oynuyor üstelik. Sezon boyunca 1 gol attı, onlarcasını heba etti. Bilica'nın da yenilen gollere katkısı büyük.

Umarım bu hazin durum kalan iki maçı etkilemez, uzun yol, yorgunluk ve üzüntü, önümüzdeki maçın Ankara'da olması, bu haftasonunun kötü geçeceğinin sinyalini veriyor.

Dikkatimi çeken maç anlatan ve diğer kanallarda yorum yapanların bu sonuca ne kadar sevindikleri. Dün Fenerbahçe Acıbadem- V.G.S.T.T. maçında yayıncı kuruluşun spikerleri resmen kahroldular Gamova sayı attıkça. Adam (adını bilmiyorum, çünkü son setin son bölümünde oradan izledim.) Neslihan attıkça coşuyor. "Yuh!" dedim. "Farkı ikiye indirdik," dedi bir ara. yazıklar olsun, parayı veren Fener taraftarı, maça gelen Fener taraftarı...

Biz olmasak ligler olmayacak! Kupaların değeri kalmayacak!

Şimdi Daum maç sonu basın toplantısı yapıyor, boş boş konuşuyor. Bahanesi çok. Dün balıkları yemliyordu, Balıklı Göl'de. Birazda takımın futbolunu beslese ya. Bence tek sorumlu Daum...Yedeklerle çıksa daha iyi oynarlardı. En azından moral bozulmazdı.

Baştan beri yenilgisiz atlayı atlayı geliyoruz ve son 6 finalin 5'inde varız. Bir-ikisi hakemlerden ve ittifaklardan gitti. Bunun öyle bahanesi yok, bunu Daum resmen hediye etti.

Trabzonspor aldı diye üzülmüyorum, diğerlerine göre daha fazla sempatim var, 8. Kupaları hayırlı olsun!

Süper Kupa maçında yine rakibimiz olacaklar! TFF'ye ricam Mardin'de yapsınlar, öğle vakti, SİESTA zamanı uygundur.

Kaybedersek bahane hazır;

" Yine sıcak vurdu bizi!"

Umutlar bitmez, seneye inşallah! Kupasız final oynama rekoru bizim olacak!

Güiza'yı verelim, Umut'u alalım. Bizim beğenmeyip verdiğimiz Burak bile Güiza'dan iyi oynuyor.

Geçmiş olsun Kanaryaseverler!

Siz de yarım avuç kına, sevinenler:))

Bu blog Canlı Maç Anlatımı sayfamızda da yayınlanmaktadır

 
Toplam blog
: 480
: 2046
Kayıt tarihi
: 27.03.07
 
 

Üstkimliği ile insan, altkimliği yeterince kalabalık birisi; Eş, anne, öğretmen emeklisi. Doğa, H..