Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

14 Ocak '14

 
Kategori
Futbol
 

Kanatların dili olursa

Bursaspor devreyi iyi geçirme peşinde. Kupa maçı güzel oldu. Kanatlar dile gelmeye başlamış.

Olacak bu iş. Eğer bu kanatları çalıştırırlarsa Sestak ve Fernandao iş yapacak gibi. Ama dikkat et Ferhat, Ozan İpek gelirse kulübede çay demlersin. Şansını kullanmıyorsun. Bu yorgunluk niye acaba? Belluchi bu takımın lideri, Onun uyarılarını dikkate alın. Lütfen biraz hızlı oyun oynayın. İngiltere Almanya ligindeki gibi yoksa bu ligin seyir zevki kalmayacak. Bu kadar kısır döngü maç oynanmamalı. Mancihini’nin dediği doğru Türk futbolu Avrupa’da ilerlemiyor. Sebepleri tartışılır ama bence bunda, en önemli sebep, İş ahlakıdır. Diyeceksiniz ki galip de gelsek yaranamıyoruz. Evet. Bu uyutucu oyun ile beğenmemiz mümkün değildir. Yüksek paraların döndüğü bu âlemde, galip gelelim de nasıl olursa olsun.

Seyir zevki, muhteşem oyun, heyecan, mücadele bizde ne ala derseniz, bize her deyin ama işte bunu demeyin. Önemli olan üç puan gerisi yalan misali.

Kupada ilk maç önemliydi. Hele Sivas’ı yenmek daha da önemliydi. Hala tatmin etmeyen bir oyun var. Tat vermeyen bir oyun var. İlk yarıya göre kanatlar biraz açılmaya başlamış o kadar. Defans fazla ileriye çıkmıyor. Orta saha Belluchi liderliğinde, Kanatlardan kazım ve Ferhat ortaları, Fernandao gol vuruşu ya da Sestak’a pas indirmeleri ile sonuca gidecek bir takım izlenimi var. Caja da geldiğinde hangi taşların oynayacağına bakacağız. Yeni transferlerle heyecan ve galibiyetlerin artmasını bekliyoruz.

Mustafa DOĞRU

 
Toplam blog
: 3
: 48
Kayıt tarihi
: 02.01.10
 
 

ilk ve orta lise tahsilimi Bursa'da yaptım. Üniversiteyi Marmara Ün. Coğrafya Öğretmenliği'nde ta..