Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

08 Ekim '07

 
Kategori
İnançlar
 

Kanayan yaram ve Kadir gecesi

Kanayan yaram ve Kadir gecesi
 

Dünyamız hızla küreselleşmeye doğru gidiyor. Ama bunun yanında küresel çatışmalar ve savaşlarda dünyamızı yok etmeye başladı. Maalesef bu gidişle ne küresel savaşı kazanan ne de bu savaşın diğer tarafları kazançlı olamayacaklar. Zira yaşadığımız dünya artık yok olmakla karşı karşıya.

Mevlananın 800. yılını kutladığımız şu günlerde inancımıza göre 1000 aydan daha hayırlı bir gece olan Kadir gecesinde dileğimiz ve duamız evrensel barışın ve sevginin hakim olmasıdır. İnsanlığın bu huzur ve mutluluk ortamına çok ihtiyacı var.

Bütün bu dileklerimizin kabul olması için yürekten yaratıcıya yönelmek ve ona teslim olmak gerekir. Zira vahşi hayat acımasızca masumlara dişlerini geçirmekte ve kan akıtmaya devam etmektedir. Daha dün 13 şehit verdik. Yüreğimiz dağlandı. Kanayan yara artık kangıren oldu. Bir de üzerine tuz döküyorlar. Umarım bu zalimce çırpınışlar artık gerçek karşılığını bulurlar. Şehitlerimizin aileleri perişan, acıları büyük. Ama şunu bilmelilerki onlar şehit ve artık bizden daha üst mertebelerdeler.

Mevlamdan dileğim böyle vahşetlerin bir daha yaşanmaması. Yüreklerin acılarla yanmaması.

Vatan Sağolsun....

 
Toplam blog
: 196
: 493
Kayıt tarihi
: 28.06.07
 
 

Doğayı seviyorum. Onun içinde yaşamayı ve güzelliklerini tatmayı seviyorum. Yaşamayı ve hatta ölü..