Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

17 Ağustos '11

 
Kategori
Haber
 

Kandil Bombalanıyor..

Kandil Bombalanıyor..
 

Bu akşam ve bu akşamdan sonra da hiç bir televizyon kanalından terörle ilgili tartışma programı istemiyorum! Ne program sunucuları, ne de katılımcı istiyorum! 

Gazete köşe yazarlarından da yorum istemiyorum! 

Madem görsel ve yazılı medya toplumdaki gelişmeleri yansıtan en önemli araçlardan biri dır, o halde titresinler ve kendilerine dönsünler! 

Kalem bazan en etkili silahtan daha güçlüdür. 

Artık, lamı-cımı kalmamıştır! Tüm köşe yazarları dahil olmak üzere, özellikle televizyon program yapımcıları ve programlara katılacak katılımcılar son sözlerini söyleyip, yetkililerin terör'ün kesin olarak sıfırlanmasına yönelik yaptırımlara yönlendirmek adına top yekün istifalarını istemeliler.. 

Tümden gelim-Tüme varım metodlarla değil, direkt bitirilmelidır terör! Türkiye Cumhuriyeti Devleti güçlü bir devlettir..Şiddete şiddet ile yanıt vermek yerine akil adamlar yöntemiyle çözülebilecek adımlar atılmalı, hatta yürürlüğe konulmalı.. 

Sivil Toplum Örgütleri dahil, ülkenin yazarı-çizeri, sanatçıları, profesörleri, sosyologları, top yekün birlik oluşturarak hükümete destek vermeliler..Daha da ilki, siyasi liderler destek vermeli dır.. 

Bakın, Kandil'e hava harekatı başlatıldı..Eğer, devamlılık söz konusu olmazsa sizce terör'ün sıfırlanabileceğine inanıyor musunuz? 

Eğer, bu çıkışla devamı getirilip, terör sıfırlanabilirse, Başbakan'ın tarih yazacağının altını çizelim..Yok eğer, sonuç alınamazsa Erdoğan bir kez daha şapkasını masasının önüne koymalıdır.. 

 
Toplam blog
: 2327
: 450
Kayıt tarihi
: 03.07.07
 
 

25.05.1960 doğumlu. Üniversite terk. Müzik, seyahat ve tiyatro sever. Antalya Devlet Tiyatrosu'nd..