Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

28 Ekim '14

 
Kategori
Siyaset
 

Kandil’den sıkılan kurşunla Kürtler özgürlüğe kavuşamaz; Kürdün yüreği Kürdistan’ın Anayasasıdır

Kandil’den sıkılan kurşunla Kürtler özgürlüğe kavuşamaz; Kürdün yüreği Kürdistan’ın Anayasasıdır
 

Ateş var ama ısınamıyoruz; çünkü etrafına oturacağımız ocak yok. Yak bakalım bütün ülkeyi yak; Türkistan’a da Kürdistan’a da gerek kalmaz hep beraber kurtuluruz inşallah!

Beni ne Kürtler ne de Türkler anlıyorlar. Ama maşallah İmralı ile TC birbirini çok iyi anlıyor. Biri diyor ki “ateş ver sigaramı yakayım” diğeri “burası tehlikeli bölge sigara içemezsin” diyemiyor. Ve boommmm! Kürtler havaya uçtu, Türkler havaya uçtu!

PKK’ya bağlı ya da sempati duyan Kürt sayısı 2 milyon. Ama bu 2 milyon geri kalan 10 milyonun ve dahi benim gibi Kürtlerin özgürlüğünü savunan/isteyen sayısı belirsiz Türk’ün iradesine teslim olur, değil mi; daha doğrusu olmalı! PKK’lılar halklarını bu kadar seviyorlarsa silahla olmaz deyip bu iradeye saygı duyacaklar.

“Ama Apo doğal liderimiz” Olsun kardeşim! Sizler de öldürdüğünüz Mehmetçikler için utanmazsanız yakalarınıza madalya takıp kendinizi özgürlük savaşçısı/kahraman ilan edin! Eğer size bunlar yetiyorsa, bunlar Kürdistan demekse yapın lütfen!

Başımızdaki insanlar bizi yanlış yönetiyor diye zulmünüze boyun eğdiğimiz yeter artık! Gerekirse halk olarak savaşırız, bir kandil de biz kurarız. İsterseniz Timur’la Yıldırım gibi Ankara’nın ovasında kapışalım; bu mudur istediğiniz!

Gördünüz, IŞİD sizi paramparça ediyordu; kim geldi yardımınıza? Kim üzüldü sizin için! Hiç kimse! Mehmetçiğe kurşun sıkmışken, IŞİD’in kestiği kellelerinize yine de bizim gözyaşlarımız aktı, nereden bileceksiniz! Ve bir gerçek ortaya çıktı: Dünyada Kürtlerin tek dostu Türklerdir. Ama siz bunu anlamadınız, hala öldürmeye devam ediyorsunuz. Oysa TC açılım dedi, lideriniz de kabul etti; daha ne istiyorsunuz…

İnanmıyorsunuz değil mi? İki taraf da sanki Kürtleri kandırıyor. Çünkü böyle özgürlük olmaz. Kandil’den birileri silahı doğrultacak, TC de Ankara’da Kürtler için Anayasa yazacak. Kürdistan eğer illa kurulacaksa Türkiye Cumhuriyeti üniversite platformlarında, bilim merkezlerinde tartışılarak kurulur. Silahla Anayasa yazılır mı ya, siz deli misiniz? Yarın öbür gün ben de PKK’ya karşı savaşmak için dağa çıkacağım. Halkımı (Kürtleri ve Türkleri) yok ediyorsunuz çünkü!

Başımızdaki TC’nin görüşü halkın görüşü değil ki oy vermişler bile farklı düşünüyor. Kerim Korkut silahlara veda diyor; büyük devlet anlayışı içinde Kürt sorununu demokrasiyle aşacağız. Yaşadığınız yerler zaten Kürdistan; biz söyledik coğrafi literatüre geçsin diye. Ayrı devlet olmak diye bir derdiniz yoksa (ki biz öyle olduğunu düşünüyoruz)  anadilmiş, bayrakmış ufak iş bunlar. Türkiye’yi yakarsanız siz de yanarsınız, lütfen akıllı davranınız! AKP hükümetinin açılımı masal. Zaten onlar gidici, biz geleceğiz haklarınızı vereceğiz. Ne savaşı, atın silahları! Özgür Türkiye için meydanları doldurun! Türk ve Kürt halklarının gerçek kurtuluşu için Kerim Korkut geliyor.

 
Toplam blog
: 6332
: 653
Kayıt tarihi
: 21.09.08
 
 

Sadece sayfalarda kalan yazılar şaheser olsalar bile önemsiz ve anlamsızdır. İnsanlara ulaşan ve ..