Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

26 Şubat '14

 
Kategori
Siyaset
 

Kanı kanla yumazlar, kanı su ile yurlar

Kanı kanla yumazlar, kanı su ile yurlar
 

Bakanlar ve Başbakan'ın ses kayıtları yayınlanmaya başlayınca bir çok insanın aklına yıllardır unuttukları yada yok saydıkları bir kavram geldi: HUKUK

Yıllardır hukuku ve yasaları yok sayarak yayınlanan kayıtları "düşmanımın düşmanı dostumdur" düşüncesi ile hoşgörü içinde karşılarsanız,siyasette bir araç olarak kullanırsanız,hukuk herkese lazım olur diyenlere burun kıvırırsanız bu gün karşı karşıya olduğunuz duruma düşmeniz kaçınılmaz hale gelir.

Eğer yıllar önce Hukuksuz dinlemelerin yayınlanmaya başladığı ilk günlerde hemen harekete geçip bu kayıtları yapanları ve yayınlayanları adalete teslim etseydiniz büyük bir ihtimalle bu gün bunları konuşmayacaktık.

Sizin bir çok olayda söylediğiniz "o zaman niye itiraz etmediniz" sözünü söylemeyeceğim. Sizden o zaman yaptığınız bu hata için özür de beklemiyorum (zaten dilemezsiniz) ancak hiç değilse bağırarak ses kirliliği yaratmayın.

Olan oldu artık bundan sonrasına bakmak gerekiyor.

Ancak bu Hukuksuz duruma bir çözüm bulmak için yapılacakların da Hukuk içinde olmasına özen göstermek gerekir aksi taktirde atacağınız her adım sizi uçurumun dibine doğru sürüklemekten başka bir işe yaramaz.

Sizin uçurumun dibine gitmeniz de umurumda değil ancak bulunduğunuz makamlar nedeniyle ülkeyide uçuruma götürmenizden korkuyorum. 

 
Toplam blog
: 92
: 956
Kayıt tarihi
: 01.10.07
 
 

Ülkemin içinde bulunduğu ve gitmekte olduğu yerden rahatsızım. Atatürk ilke ve devrimleri doğrult..