Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

03 Ağustos '08

 
Kategori
Sivil Toplum Kuruluşları
 

KANIMIZA DOKUNUYOR

KANIMIZA DOKUNUYOR
 

26 Haziran

BÜRO MEMUR SEN:KANIMIZA DOKUNUYOR!...

Memur-Sen Konfederasyonuna bağlı Büro Memur-Sen Samsun Şube yönetimi, Şube Başkanı Fevzi Gül eşliğinde Samsun Defterdarı Ali SAĞLAM’ a nezaket ziyaretinde bulundular.

Ziyaret sırasında, Büro Memur-Sen Samsun Şube Başkanı Fevzi Gül, burada sendikal çalışmalar hakkında bilgi vererek kurumlar içerisinde farklı bir yapıya sahip olan Samsun Defterdarlığının çalışmalarını takdir ile takip ettiklerini ve Defterdar Sayın Ali SAĞLAM’ a yapılan çalışmalardan dolayı teşekkür ettiklerini söyledi.Samsun Defterdarı SAĞLAM da Başkan GÜL’ ün ziyaretinden memnunluk duyduklarını ifade ederek kendisine teşekkür etti.

Memur-Sen’e bağlı Büro Memur-Sen Samsun Şubesinin Samsun Defterdarlığı ziyaretine Şube Başkanı Fevzi Gül ile birlikte, Mali Sekreter Ümmet YANIK, Teşkilatlandırma Sekreteri Kazım ALAKUŞ’ da katıldı.

Burada yapılan ziyaretin ardından Türk Kızılayı’nın yeni kan bağışı kampanyası manifesto niteliğindeki “Kanımızın Yetmemesi Kanımıza Dokunuyor” sloganıyla başlayıp, “1.000.000 İyi İnsan Aranıyor” kampanyasına destek olmak üzere kızılay’ a geçen Gül ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri Şube Sekreteri Barbaros AYDURMUŞ, Mali Sekreter Ümmet YANIK ve Teşkilatlandırma Sekreteri Kazım ALAKUŞ Kızılay çalışanları tarafından güler yüzlü bir şekilde karşılandıktan sonra kan verme işlemini gerçekleştirdiler. Daha sonra Kızılay Kan Merkezi Sorumlu Doktoru Muhsin YILDIRIM ’ dan başlatılan kan bağış kampanyası hakkında bilgi alan Büro Memur Sen Şube Başkanı Fevzi GÜL Kızılay personelinin göstermiş olduğu güler yüz, ilgi ve alakadan dolayı kan merkezi sorumlu müdürüne teşekkür ederek sözlerini şöyle sürdürdü : “Hasta yatağında bir damla kana acil ihtiyacı olan ve kısa bir sure içerisinde bulunamaz ise tüm umutları, yarınları bitecek olan birini, hayata, dostlarına hoşçakalın diyebilecek bir fırsatı bile olmayan birini düşünebiliyor musunuz? Sizi duyarlı olmaya davet ediyoruz! Toplumumuzda bir damla acil kana ihtiyacı olan, yarına umutla bakmak ve gülmek belki de tekrar eskisi gibi mutlu olmak isteyen bir çok insan var. Herkesin ama herkesin bu konuda duyarlı olması gerektiğini ve cana can katmak için özellikle kendi üyelerini ve tüm halkı kan bağışına davet ederek Yarınlara umut olun. Can verin. Hayat verin! Bir yaşamın umudu olun!” dedi.

Kızılay Kan Merkezi Sorumlu Doktoru Muhsin YILDIRIM “ 18-65 yaş arası, önemli bir sağlık problemi bulunmayan, vücut ağırlığı 50 kg’ ın üzerinde olan kişilerin kan verebileceklerini söyleyen ve Büro Memur Sen Yönetim Kurulu üyelerine de duyarlı davranışlarından ötürü teşekkür ederek kan vermek isteyenlerin hafta içi Kızılay Kan Merkezine 09:30 – 12:30 / 13:30 – 18:30 ve Kan Bağış Otobüsüne 11:00 – 13:30 / 14:00 – 19:00 saatleri arasında müracaatta bulunmaları halinde rahatlıkla kan verebileceklerini” sözlerine ekledi.

Son olarak Büro Memur Sen Şube Başkanı Fevzi GÜL Kan kaynağının yalnızca insan olan tek ilaç olduğunu ve cana can katmak ve insanlara ilaç olabilmek adına inşallah altı ay sonra yönetim kurulu üyeleriyle birlikte tekrar kan vermeye geleceklerini sözlerine ekledi.

 
Toplam blog
: 52
: 610
Kayıt tarihi
: 03.08.08
 
 

Fevzi GÜL Kimdir? 1973 Samsun- Bafra doğumlu olup, ilk ve lise öğrenimini Samsun'da tamamladı ve  A..