Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

30 Mart '16

 
Kategori
Organik Ürünler
 

Kanser tedavisi için mucize bitkisel çözüm (Filizlenmiş buğday)

Kanser tedavisi için mucize bitkisel çözüm (Filizlenmiş buğday)
 

Vereceğim bu mucize karışımın sırları şunlar;

1- Vücudun tam tedavisi için besindir

2- Kan damarlarını temizler

3- Kalbin her türlü sorununa şifa verir

4- Karaciğer ve böbrekleri temizler

5- Bağışıklık sistemini güçlendirir

6- Beyin fonksiyonlarını ve belleği geliştirir

7- Kalp krizini önler

8- Kalp krizi ve inme geçirmiş insanlar için tam kurtarma sağlar

9- Tüm kanser çeşitleri için en iyi çaredir

MALZEMELER:

15 adet taze organik (mümkünse köyden alınmış) limon

12 baş taze sarımsak (sarımsak konusunda da köyden alınması şiddetle tavsiye edilir.)

1 kg bal (Bal çok hassas bir besin biliyorsunuz. Bal alırken tanıdığınız ve güvendiğiniz satıcıdan alın. Mutlaka köyde doğal ortamlarda yapılmış bal tercih edilmelidir.)

400 gr. Buğday (Lütfen taze ve organik olması konusuna özellikle dikkat ediniz)

400 gr Ceviz (Yine üstüne basarak yazıyorum, mutlaka taze olmalıdır.)

 

FİLİZLENMİŞ BUĞDAYIN OLUŞTURULMASI İŞLEMİ:

400 gr buğdayı bir cam kaba koyun. Üzerine gelecek şekilde su ile doldurun. Tercihen bu işlemi gece yaparsanız zamandan kazanma açısından sizin için daha iyi olur. Bu şekilde 10 ila 12 saat beklemesi gerekiyor. Beklettiğiniz buğdayın suyunu süzün ve buğdayları yıkayın. Üzerinde fazla su kalmaması için süzgeçten geçirin. Suyu iyice süzülmüş buğdayı cam kavanozun içine koyun ve 24 saat bekletin. 24 saat bekletilmiş buğdayların üzerinde 1-2 mm uzunluğunda filizler oluşacktır. (Bu haliyle buğdaylar filizlenmiş ve mucize karışım için hazır hale gelmiştir.

 

KARIŞIMIN HAZIRLANMA AŞAMASI:

Filizlenen buğdayları, cevizi ve temizlenmiş sarımsakları iyice ezin. (Eğer imkânınız varsa evinizdeki tahta dövmeyle yapın bunu.) Üçünü ezdikten sonra karıştırın. 

Bu işlemi tamamladıktan sonra 5 adet limonu kabuğuyla yıkayın. Kabuklu halde ezin, ezilen kabuklu limonu daha önce karıştırdığımız buğday, ceviz ve sarımsak harmanına ilave edin. Bunları da birbirine karıştırın. 

Karışımların üzerine kalan 10 adet limonun suyunu ilave edin. Limon suyuyla birlikte diğer karışımı iyice harmanlayın. Harmanlandıktan sonra, 1 kg balı özellikle tahta kaşıkla karışıma ekleyin. Malzemelerin karışımı macun haline gelinceye kadar karıştırın. Temiz bir kavanoza doldurun.

Hazırladığımız karışımı buzdolabına koyun. 3 gün dinlenmesini ve malzemelerin birbirine geçmesini bekleyin.  3 gün sonra tüketmeye hazır hale gelecek.

UYGULAMA AŞAMASI:

Bu mucizevi ilaç her yemekten önce ve yatmadan 30 dakika önce alınır. Günde 4 defa olacak şekilde tüketin. Eğer kanser tedavisi için kullanılacaksa, her 2 saatte bir 1 ya da 2 yemek kaşığı alınmalıdır.

 

Bu tarif insanlara sağlık ve iyi yaşam sağlar.

Vücuda gençlik ve enerji verir.

Kanserin reçetesidir.

Tüm tedaviler için gerekli olan vitamin, mineral, biyoaktif maddeler, proteinler, karbonhidratlar ve bitkisel yağlar içerir. Bu nedenle insan vücudunu korumak için çok faydalıdır. Organlarımızı ve vücudumuzdaki bezlerin günümüz toksinlerinden ve zehirlerinden arınmasını sağlar. Yediğimiz ve içtiğimiz bütün yiyeceklerin içeceklerin içinden vücudumuza giren, organlarımıza yapışıp yavaş yavaş bizleri hasta düşüren, zehirleyen zehirli maddelerin atılımını sağlar.

 

Sağlıklı ve mutlu günler dilerim.

 
Toplam blog
: 28
: 2562
Kayıt tarihi
: 16.04.13
 
 

Yazar, çizer  ..