Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

14 Nisan '10

 
Kategori
Sağlık
 

Kanser Tedavisin'de Arı formülü

Kanser Tedavisin'de Arı formülü
 

Allah'ın yaratma sanatı kusursuzdur.


Arılar birçok yaratılış mucizesinin olduğu mükemmel canlılardır.Bunu ilerleyen bilimle birlikte daha iyi öğreniyoruz.

Bunlardan birtanesi kusursuz altıgen petekler yapmaları. Arıların herbiri farklı yerlerden başlamalarına rağmen altıgenlerin hepsi aynı büyüklükte olup, aynı noktada altıgenleri birleştirirler ve birleşme yerleri de belli olmaz.Matemetiğin bile olmadığı bir dönemdenden beri arıların bu işi hiçbir hata olmadan yapmaları kuşkusuz bize yüce Allah'ın üstün aklını göstermektedir.

Bunun dışında arıların insanlar için, sizin de duyduğunuz birçok faydalı yanları vardır. Arı sütü, bal gibi.

Sizin için hayvanlarda da elbette ibretler vardır, size onların karınlarındaki fers (yarı sindirilmiş gıdalar) ile kan arasından, içenlerin boğazından kolaylıkla kayan dupduru bir süt içirmekteyiz. (Nahl Suresi, 66)

... Onların karınlarından türlü renklerde şerbetler çıkar, onda insanlar için bir şifa vardır. Şüphesiz düşünen bir topluluk için gerçekten bunda bir ayet vardır.
(Nahl Suresi, 69)

Bugün öğrendiğim arılarla ilgili yeni bir bilgiyi de sizinle paylaşmak istiyorum. Oldukça şaşırtıcı olan, arıların düşmanlarını etkisiz hale getirmek için kullandıkları iğnelerini, bilim adamlarının artık kanser tedavisinde kullanacak olmaları. Allah’ın mükemmel yapılara sahip olarak yarattığı arılardan esinlenen bilim adamları mikroskobik robot arılar ürettiler.

Bu robot arılar aracılığıyla sağlıklı bölgelere zarar verilmeksizin kanserli bölgeye robot iğneler saplanarak ilaç enjekte edilebiliyor. İnsan saçından binlerce kez küçük olduğu için gözle gaörülemeyen bu mikroskobik arıların özellikle prostat, bağırsak ve deri kanseri hastalıklarında kullanılması planlanıyor.

http://www.bilimveteknoloji.org/


http://arimucizesi.com/

 
Toplam blog
: 145
: 1324
Kayıt tarihi
: 08.11.09
 
 

Dünyaya sevginin hakim olması için iyilerin ittifak etmesi gerektiğine inanıyorum. Sevgi, şefkat,..