Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

12 Temmuz '17

 
Kategori
Aksesuar / Takı
 

Kanyak Matarası Aksesuarı

 

Kanyak matarası alkollü ya da alkolsüz içeceklerinizi pratik bir şekilde koruyabilmenin en rahat yoludur. Havayı geçirmeyecek şekilde tasarlanmış olmaları nedeniyle yolculuklarınızda yanınızda rahatça taşıyabilirsiniz.

Son zamanlarda popülerliği artan kanyak matarası hakkında belki de çok farklı şeyler duymuş olabilirsiniz. Şişeden içmekten bıkabilir, şişenin verdiği rahatsızlıktan sıkılmış olabilirsiniz. Her yere rahatça götürebileceğiniz, kullanımı kolay kanyak mataraları hakkında birkaç önemli noktaya değinmek istiyoruz.

Kanyak mataraları hakkında sıkça sorulan sorulara geçelim öncelikle:

-          Metalden mi yapılıyorlar yoksa yüzeylerinde kaplama mı var?

-          Fiyatları nasıl, pahalı mı, ucuz mu?

-          Herhangi bir yerinde ezilme, bükülme olur mu?

-          Boyası akar mı?

Bu tür sorular kanyak matarası alırken aklınızı karıştırabilecek en doğal sorulardır. İlk olarak metal bir kaynak matarası almanızı öneririz. Aksi halde içine koyduğunuz içeceğin tadında bir değişiklik farkedebilirsiniz. Bu sebeple, kaliteli bir malzemeden oluşan kanyak mataralarını tercih etmenizi öneririz.

Fiyatı için elbette her ürünün kendisine göre bir fiyat yelpazesi mevcut. Yapılışında kullanılan maddeler ürünün fiyatını etkileyecektir. Metal olmayan mataraların fiyatları da bu oranda düşük olacaktır. Ortalama fiyat aralığı 50 tl ile 500 tl arasında değişiyor.

Ezilme, bükülme konusuna gelirsek;  metal bir kasanın bükülmesi çok nadir olarak görülür. Fakat koruma kaplarında bu bükülmeler çok daha rahat gözlemlenebilir. Matarayı satın alırken mutlaka kapağını çıkartıp gözünüzün ucuyla içine bakın.  İçine koyacağınız sıvı da bozulmalar olabilir.

Mataraların dış boyaları akabilir, bu da verdiğiniz ücrete yazık olması demektir. Kanyak matarası satın alırken kaliteli ve ismi bilinmiş yerlerden almanızı tavsiye ederiz.

Kanyak mataralarının birçok çeşidi vardır. Klişe hediyelerden sıkılanlar için, şık ve orijinal bir tercih yapmak adına farklı ve ilginç tasarımlarıyla dikkat çeken mataralar ile sevdiklerinizi şaşırtabilir ve onları mutlu edebilirsiniz. Hediye seçiminde kararsız kalanlar için son zamanlar oldukça popüler olan kanyak mataraları ideal bir seçimdir. Üzeri desenli modeller ya da üstüne özel olarak uygulanan baskılar ile şık bir hediye sunabilirsiniz.

Mataraların birçok özelliğinden bahsettik, bu bilgiler doğrultusunda bir fikir edindiğinizi umuyoruz

 

 
Kayıt tarihi
: 06.06.17
 
 

Hayatı çok uç fikirler ile yaşamayı seven bu sebeple sürekli, biyografi, başarı öyküleri, olmamış..