Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

07 Ağustos '18

 
Kategori
Sinema
 

Kapan Filminin Oyuncu Kadrosu Belli Oldu...

Kapan Filminin Oyuncu Kadrosu Belli Oldu...
 

Sevgili Değerli Okuyucuları Merhabalar;
KAPAN FİLMİNİN OYUNCU KADROSU BELLİ OLDU... 
 
Ünlü oyuncu Erkan Petekkaya “Kapan” isimli aksiyon-dram filmi ile beyazperdeye hazırlanıyor. Ünlü yönetmen Kudret Sabancı’nın yönetmenliğini yapacağı filmde Petekkaya, Türkiye’nin en zenginlerinden Süleyman karakterini canlandıracak.
 
Yapımcılığını Nehir Yapımın yapımcılığında, senaryosunu Muharrem Gürer ve Mehtap Şahin Altıntaş’ın yazdığı konusu aksiyon-dram filmi olan “Kapan” ın oyuncu kadrosu açıklandı.
 
Önümüzdeki hafta çekimleri başlayacak olan film için hazırlıklar tamamlandı. Antalya ve İstanbul’da çekimleri yapılacak olan filmin aksiyon sahnelerinin koreografisi için sette özel bir ekip hazır bulunacak. Filmin başrollerinde Erkan Petekkaya, Keremcem, Öykü Çelik Orhan Aydın rol alırken, oyuncu kadrosunda ise Neslihan Acar, Ali Gürer, Gizem Denizci, Recep Güneysu, Poyraz Eser, İrfan Aslanhan, Duygu Karaca yer alıyor. 
 
Filmin konusu; Süleyman Antalya'nın en zenginlerindendir. Kızı aslı Amerika'da eğitim almış, oğlu Tarık ise vatanında eğitim almayı tercih etmiştir. Süleyman çok zengin olduğu halde oğlunu şımartmamış, onu iyi yetiştirmiştir. İstanbul'da öğrenciliği sırasında yaşadığı bir olay Tarık'ı psikolojik travmaya sokar. Oğlu bu duruma sıkışıp kalan Süleyman kahrolur, oğlunun nasıl bu hale geldiğini araştırmaya başlar ve olanlar olur.
Saygılarımla…
 
Sağlıcakla Kalın ama Sevgisiz Kalmayın…
Kıvanç Terzioğlu
 
 
Toplam blog
: 165
: 88
Kayıt tarihi
: 01.02.18
 
 

25 Mayıs İstanbul Doğumlu. Film-San Vakfı Müdürü & Gazeteci & Köşe Yazarı & Yazar & Sanat Yönetme..