Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

10 Eylül '18

 
Kategori
Güncel
 

Kapatın Kapıları Evde Yokuz...

Kapatın Kapıları Evde Yokuz...
 

Kapatın Kapıları Evde Yokuz...


Ortadoğu'nun derdini Türkiye üstlenmek zorunda mı? Bizim problemlerimiz yok mu?
 
Suriye'nin nüfusu ne kadar? Hepsi zaten Suriye'yi terk etmedi mi? Peki geride kalanlar kim? Şimdi gelecek olanlar kim? Terörist gruplar. Suriye'den ülkemize 4 milyon mülteci girdi, 45 milyar dolar para harcadık, 2 milyon mülteci de yolda. 
 
Kendi insanımıza bakacak kadar aciz ama dışarıdan gelenlere kucak açıp, bağrımıza basacak kadar şevkatli bir ülkeyiz. Gün gelecek kendi ülkemizde sığınmacı konumuna düşecez. Memleket iyice çığırından çıkacak o zaman bizi kim kabul edecek.
 
Sınırı kapatıp önlem alın, İran'a, Katar'a, Arabistan'a, Kuveyt'e vs. gitsinler. Neden biz? Neden Avrupa? Sınır yol geçen hanı değil, alırsınız gereken önlemleri geldikleri gibi de dönerler.
 
Sokaklar Suriyeli, Afgan, Gürcü, Bulgar, Azeri, Nepal, Kenya, Özbek, Kazak, Kırgız vs. dolu hiç kimse de demiyor ki bunlar burada ne yapıyor? Peki biz bu ülkenin çalışıp vergi veren vatandaşları olarak azınlık haklarımızı ne zaman alacağız? 
 
Türkiye'ye sürekli insanlık dersi, hukuk dersi veren ülkeler açın ülkenizin kapılarını birazda siz alın. Amaç göç falan değil, amaç hem finansal, hem ruhsal ülkeyi parçalamak şu ana kadarda başarılı oldular. Eğer gerçekten yöneticiyseniz almazsınız, yok yazık, yok savaş var, yok çoluk çocuk vs. geçin bunları mahvettiler ülkemizi vatan hainleri. Ne kadar doğru bir sözmüş; "Acıma acınacak hale düşersin."
 
Yeni misafirlerimiz yolda karşılama töreni hazırlayalım, maaşlarını arttıralım, biz büyük ülkeyiz bize yakışanı yapalım Avrupa kıskançlığından çatlasın.
 
HÜLYA ÇAKICI
 
Toplam blog
: 822
: 574
Kayıt tarihi
: 19.12.15
 
 

Hacettepe Üniversitesi İktisat Fakültesi ve Akdeniz Üniversitesi Turizm ve Otelcilik Fakültesi ve..