Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

15 Haziran '08

 
Kategori
Güncel
 

Kapatma davası

Kapatma davası
 

BAYRAK


AKP'nin kapatma davası sadece birilerinin cebinde para kalmadığı için söylesek yanlış olmaz.

Bu kişiler bu ülkede sürekli aynı amaçlar için çalışıyorlar.

Tarihimize baktığımızda 60 - 70 - 80 - 90 ve şimdi de 2008 hep aynı senaryolar ile ülkede birileri parti kapatma - muhtıralar - ihtilaller ile ülkede karışıklık çıkarıp kasalarını doldurmuşlardır.

Bugün bu kişiler ihtilal ve muhtira yolunu denemiş fakat başarılı olamayınca parti kapatma yolunu son çare olarak gördüklerinden sudan bahanelerle hatta kendi yorumlarını AKP yapmış gibi delil olarak gösterip suçlamaya çalışıyorlar. Resmen iftira atıyorlar. Bu iş ülkeye yapılmış bir yanlıştır.

AKP kapatılınca seçimlerden sonra gelecek hükümetin, ülkeye faydalı işler yapacağını kim garanti edebilir, hiçbir kimse. Bundan önceki kapatmada ne oldu Türkiye 10 yıl geriye gitti. Şimdi ise attan inip değil eşeğe, yaya kalacağımız, her alanda ilerlemenin duracağı, eski sovyetler birliği gibi demir perde ülkesi olacağımız açıktır. Peki bunun kime bir faydası olacak! Eğer Türkiye için yeni durum daha iyi olacaksa bu kapatma davasına bende imzamı atarım. Ama %100 zarar olacağı açıktır.

Evet AKP %100 ülkenin hayrına çalıştığını kimse iddia edemez. Ama iyilikleri yaptığı yanlışlardan fazla. Bizim bir yanlışımız olduğunda nasıl ki uygun bir üslup ile uyarılmayı tercih ediyorsak, aynı davranışıda bizim karşı tarafa göstermemiz gerekir. Muhalefetlik herşeye itiraz etmek değildir. Yaptığı iyi-güzel işlerde desteklemek yanlışlarda ise uygun şekilde uyarmaktır. Çığırtkanlık yapmanın hiçbir kimseye faydası olmaz.

Bu kapatma davasının tek celsede; bu kanunsuz ve haksız olan davanın iptaline karar verilmesini, ek olarak partiler fiili olarak (PKK gibi bizzat ülke zararına eylemleri olmadığı sürece) kapatılamaz kararıyla bu yanlışın düzeltilmesini isterim.

Umarım ki, bundan böyle ülke zararına işler olmaz, son sürat ilerlemeye devam ederiz.

 
Toplam blog
: 21
: 119
Kayıt tarihi
: 29.03.08
 
 

Mehmet Haras İlkokul mezunuyum. Çiftçilik yapıyorum. İnternet benim için iyi oldu, yeni sistemler..