Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

Her şeyi yazılarımda bulacağınız blog'uma hoşgeldiniz. Ben Starbucks'ta kahve içmekten, tembel tembel dolaşmaktan, yağmurda evde oturmaktan, sabah geç kalkmaktan, sabah erken kalkmaktan, sabahlamaktan, bol bol Brezilya müziği dinlemekten ve farklı kültürleri tanımaktan hoşlanırım. Yani ilgi alanlarım bunlar :)

 
 

Yazdığım Kategoriler

 
Ölüme yatmak...

Yazın cok güzel olmuş...En cok da ciklet anın hoşuma gitti, kolay şişirebilmek için ağzına 2, 3 tane attığın sakızlar. Artık ne sakız çğneyesimiz var ne de balon şişiresimiz...

10 Şubat 2008 00:31
Tarihçe

İnanın bin kere düşünsem Angolayla ilgili bir blog bulacağım aklıma gelmezdi. Ama varmış...Ben de kişisel merakım dolayısıyla eksi Portekiz sömürgeleri (Brezilya, Capo Verde...) ile ilgileniyorum. Özellikle müziklerini çok seviyorum.

31 Temmuz 2007 23:34
De Niro mu? Pacino mu?

Bilmiyorum bu "muhteşem oyuncu", "dünyanın en büyük aktörü" gibi laflar bende hep bir rahatsızlık uyandırmıştır. Bir aktör ne kadar iyi olabilir ki ? Gerçeklik/samimiyet duygusunu verdikten sonra daha ne kadar iyi olabilir ki? Yoksa iyi oynamak gerçekten abartılı oynamak, psikopata bağlamak, gözü dönmüş tipleri oynamakla mı alakalı? öyleyse bizim aktörlerimiz daha iyi inanın, çünkü hepsi gayet abartılı oynamaktalar. Belki de bu bir türlü paylaşılamayan "büyük oyuncu" yaftasına sahip olabilmek için.

31 Temmuz 2007 23:01
 
Toplam blog
: 1
: 822
Kayıt tarihi
: 13.04.07