Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

15 Şubat '14

 
Kategori
Siyaset
 

Kapitalist mason ve paralel faşizm

Kapitalist mason ve paralel faşizm
 

DİNLER ARASI DİYALOG MÜSLÜMANDAKİ EROZİYON VE MÜSLÜMANIN GELDİĞİ SON DURUM


İnancımız geregi yapılması gereken kurallar zinci Kuraan-ı Kerimden yazılmıştır. Temel referans Kuraan Kerim alımadığı müddetçe, hiç bir müslüman inancını tam olarak yaşadım sayılmaz. Bunun kesin olarak bilinmesi gerekir. Kimilerini duyar gibiyim Kurandan başka ne alınıyor sanki duyar gibiyim. Doğrudur kutsal kitabımız kurandır. Fakat beşeri hayatın bize dayatmalarının farkında bile degiliz. Müslüman bir kadın kendini teşhir edecek şekilde Facebook , Twiter ile sosyal paylaşım ağlarında dudaklarına kırmızı yağlı boyaya batırmış gibi kendini göstermez. Güzel olan Allahın lufü gözleri mizansen inek gözü gibi boyatmaz.

Farkında olmadan bize dayatılanları sayarsak geniş bir manzume yelpazesi gibi hayatımızın salisesine işlenmiştir. Televizyonun bizim özgürlüğümüzü elimizden alımasına vesiledir. Giyim kuşam olarak inançlı müslüman bacılarımızın tüketikleri harcama kalemi çılgınlık boyuta ulaşmıştır. Makyaj ve jöle ile abdest alınamıyacağı bilinmelidir. Başına türban geçirip bluejani vucudun detaylarını soyulmuş madalina gibi teşiri masonik dinler arası diyaloğun sonucudur. Bir bayan ve bir erkegin birlikte namaz kılması paralel devletin masonik ideolojisidir. Bir elinde bira şişesi dilinde tekbir derin paralelin menfat kesişim noktasıdır. Müslüman bir insan asla bunları yapmamalıdır. Birileri çıkıp bir arada namaz kılınabilir diyor. Söyleyen kişinin erkekliğinden şüphe ederim, ayrı ayrı bölümlerde kesinlikle bir birlerini görmeyecek şekilde ibadetini yapmalıdır. Birileri senin kalbin kötüdür duyar gibiyim. Kardeşim ateş ile benzin bir arada olmaz. Erkek ve kadının yaradılışından vardır . Mıknatıs gibi bir birini çeker. Zaten öyle olmasa hayatın tadı ve güzeliği kalmazdı . Kadının oturduğu yere erkek hemen otursun kadının sıcaklığını hisedecektir. Bu anlmada bayanın oturduğu yere soğumdan erkegin oturmaması lazım.

Kapitalizm modern hayatın içinde fiziki yapımızın gelişimine kadar işlenmiştir. Yediklerimizin doğal olmayışı, sevginin belirli günlerde kutlanmsı kapitalizmin bir stratejisir. Kendi üretim degerleri tüketilmesi amaçlanmıştır. Modern görünüm altında inacımızdan ereziyon yaratılmıştır.

Siyasete oluşan tıkanklığın başlıca sebebi ; derin yapının devletin kurumlarından parelel düzenin çarkı sonucudur. Hisedilen mevcut siyasetin dinanizmine engel olmak, devlet işlevlerini aksatmak iktidarın başarısız olduğu kaanati oluşturma gayretdir. Ülkemizde kardeş kavgasının devamını sağlamaktır. Sayın Başbakanımızın Diyarbakırdaki resiminde görünen: ( MESUT BARZANİ, ŞİWAN PERVER, İBRAHİM TATLISES VE YEREL YÖNETİM YETKİLİLERİNİN BULUNDUĞU RESiMİN ) yansımasını hazım edemiyen masonik paralel derin devlettir. Alarm dögmesine basarak ortamı bozmaya yönelik her türlü pislik yaratmaktır. Hatay' daki olay statokucu paralel derin devlet elemaları marifeti sonucudur. Bunun iyi bilimesi lazım .

Ülkemizin bütünlüğü için bayrağımızı yükseklere taşımak ortak çaba ve degerimiz olmalıdır. Bunun oluşması, önündeki en büyük engel statoku ile derin devletin, halen mevcudiyetinin varlığıdır. Merkezi ideoloji rantını kayıp etmemek için siyasi entirkalarını peşpeşe sergilemektedir. Yılardan beri temsilyetlerini siyaset bürokratların adaletsiz tutumlarından almaktadır.

Cemaat istedigi kadar dirensin ve sorun yaratmaya devam etsin. Sonuçta Kürt Siyasi Hareketini kabullenmek zorunda kalacaktır. Çünkü Bediüzaman Saidi Nurse ile Şeyh Saait zamanında anlaşabilseydiler belki bu gün ülkemez farklı konumda olabilirdi. Kimbilir belki bunca acılarada yaşanmazdı diye döşünüyorum. Kürt sorununu çözemiyen bir ülkenin başarılı olma şansı yoktur. Yıllar bunu yaşadığımız acılarla ögreti. Bunu herkesin görmesi gerekir. Hangi siyasi parti olursa olsun, bu konuda AKP çözüm noktasında desteklemek gerekir.

Eger aynı kıbleye yöneliyorsak kardeşlik hislerin yoğun yaşanmsı için şehit haberlerin gelmemesi için sorunumuza net cevap aramak zorundayız . AKP bu konuda başarılıdır. Başarısına kimsenin gölge ve engel olma hakkı yoktur. Yerel seçimlerin ülkemize hayırlara vesile olması dilegimle ülkemize barışın sağlamsı için AKP sağduyu temenimdir.

Kalın sağlıcakla:D

                               

 
Toplam blog
: 24
: 479
Kayıt tarihi
: 19.12.11
 
 

Haci Nazli. Celal Bayar Üniversitesi VARLIĞIMLA KİYMETİMİ BİLMEYENLERİ YOKLUĞUMLA TERBİYE EDERİM...