Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

10 Nisan '14

 
Kategori
TV Programları
 

Kara Para Aşk / Elif & Ömer aşk oyunu!

Kara Para Aşk / Elif & Ömer aşk oyunu!
 

Atv.in bir aşk ve polisiye dizisi “Kara Para Aşk”  dün akşam  5.bölümüyle ekranlarımızdaydı. Gittikçe sıkışan Elif, heyecanlı anlar yaşar, kardeşi Nilüfer’e bir adım daha yaklaşır. Reytinglerde iyi durumda, hem Total’de, hem de AB’de 3.sırada yer almış.

Geçen bölümde Metin’in gönderdiği flaş bellekteki görüntüleri izlerken Annesi Zerrin Hanım ve Ömer’in odaya gelmesiyle neye uğradığını şaşıran Elif, Ömer’i sevilisi olarak tanıştırmak zorunda kalır. Zerin Hanım bu emrivaki tanışmadan pek memnun olmaz. Ömer flaş belleği ister, Elif el çabukluğu ile masanın üstündeki başka belleği verir.

Ekran Alıntısı.PNG K.P.1

Birlikte çıkarlar, Ömer, Polis kız Pelin’e telefon eder ve evine giderler. Ömer’in ağabeyi Hüseyin, Pelin ve Arda’nın Ömer’e yardım ettiklerini öğrenir. Anahtarı saksının altından alıp eve girerler. Ömer, flaş belleği takar, görüntüler Elif’in çocukluk görüntüleridir. Ömer bir şey anlamaz, Elif oturur zır, zır, ağlar.

Metin, amcası Tayyar’a Ömer kimliği hakkında yanlış bilgi verir. Polis komiserinden Ömer’in gerçek kimliğini öğrenmesine rağmen söylemez. Roma’da taş işi yapan bir iş adamı olduğunu söyler.

Ekran Alıntısı.PNG K.P.2

Metin annesine gider, elini öper, Tayyar’ı öyle bir tekme vuracağım ki buralardan gideceğiz. Çocukluğunda babasının annesinin dilini kestiğini hatırlar. Demek ki şimdiki acımasızlığı çocukluğundan geliyormuş. Ben ondan daha güçlüyüm anne, der.

Ekran Alıntısı.PNG K.P.3

Pelin ve Arda eve gelirler. Nilüfer’in telefondan son sinyalinden, bulunduğu yeri tespit ederler. Elif o gece evine gitmez, orada kalır.

Tayyar Bey bahçede sabah kahvaltısı yapar. Oğlu Mert gelir, New York’ta ne yaptığını sorar. Hiç diye cevap verir, bir hiç için mi gittin New York’a. Baba sonra yalnızken konuşalım, der. Tayyar Beye, Zerrin Hanım arar. Tayyar, akşama bizde bir yemek yiyelim, o beyefendiye de çağıralım, tanışalım bakalım, kızımıza layık mı? Değil mi? Akşama görüşürüz.

 

Nilüfer’in kaldığı evde koruma görevlisi tecavüze yeltenir. Diğer koruma engeller. Sabah tekrar gelir, kapıyı arkadan kilitler. Gene tecavüze yeltenir. Metin gelir, ben bu kıza sana emanet ettim diyerek bir güzel pataklar. Metin, Nilüfer’e iyi davranır, ona ilgi de duymaktadır. Adamlarına sıkıca tembihler, bir daha bu kıza yaklaşanı yakarım.

Ekran Alıntısı.PNG K.P.4

Sabah, Ömer ile Elif tespit ettikleri yere doğru yola çıkarlar. Elif geldikleri kulübeyi tanır. Kulübeye girerler kimse yoktur. Daha önce zaten başka bir yere götürmüşlerdi. Elif ilk getirildikleri o günkü anlar aklına gelir, çok tuhaf olur. Ömer yarık taban döşemesinin altından ezip attıkları Nilüfer’in cep telefonunu bulur. Arazide götürüldükleri yeri aramaya başlarlar. Elif bir ara Ömer’i kaybeder, çok panikler Ömer, Ömer diyerek koşuşturur.

 

Arazide Balık Adam dalış kulübü adresini kartını bulurlar. Hemen oraya giderler, burada görevli kızdan üye listesini ister, kız vermez. Bir numara yapıp Elif’in hamile olduğunu içeriden şekerli su ister. Ömer bu sırada dosyadan listeyi alır, paltosunun cebine atar.

Elif’in işe aldığı, Bahar’ın sevgilisi Levent hakkında, Aslı Denizer araştırma yapar ve işten atar. Gelir bizzat çıkış evraklarını verir.

Ekran Alıntısı.PNG K.P.5

Metin, sabah kahvaltı sofrası hazırlar. Nilüfer’i de getirtir, beraber kahvaltı ederler.

Ömer ile Elif, Nilüfer’in cep telefondaki bilgileri okutmak için bir telefoncuya gelirler. Telefonda Mert ile birlikte dans eden görüntüleri vardır.

Ömer bu akşamki yemeğe beni de götürüyorsun. Elif, gelmesini istemez.

Ekran Alıntısı.PNG K.P. 16

Metin teknedeki Tayyar Beye gider. Tayyar Bey çok garip adam, gene kimin kulağını kesmiş ki, parçalarından balık yemi yapar, balık avlar.

Ekran Alıntısı.PNG KARA

Ömer, Elif’i evinin kapısına bırakır. Metin arar, Rumeli Hisarına doğru yürümesini ister. Arabada buluşurlar. Sana başrolünü oynadığın filmini gönderdim ama, pek ilgini çekmedi galiba. Dediğimi yapmazsan o görüntüleri polise vereceğini söyler. İş konuşalım der, Elif sizinle iş falan yapmayacağım. Bugün çok kötü bir şey oldu, bizim adamlardan biri Nilüfer’e denyoluk yapmış, tecavüze yeltenmiş ben kurtardım. Elif; Ne yapmamı istiyorsun. Atölyende fason takılar üret, hepsinin üzerine 100 katı fazla fiyat bas. Sipariş formunu verir. Elmasları bir bulsan, beni bir daha görmeyeceksin, kardeşini de kavuşacaksın.

Elif, Ömer’i telefonda arar, çok korktuğunu söyler ağlar. Ömer, polis arkadaşlarından mobese kayıtlarını ister. Eve gelir, giyinir çıkar.

Zerin Hanın Tayyar Beylere yemeğe gider. Elif’e sen Ömer ile arkadan gelirsiniz. Bahar Elif’in bir sevgilisi olduğunu duyunca çok şaşırır.

Ekran Alıntısı.PNG K.P.6

Ömer bir araba kiralar, Elif’i evinin önünden alır. Elif, Ömer’e çok şık ol muşsun diye iltifat eder. Ömer, eve girişte sevgili olduğumuzu inandırmak için daha samimi olmamız lazım. Elif’i önce koluna takar. Olmadı bu der, el ele tutuşurlar iki sevgili gibi.

Ekran Alıntısı.PNG K.P.7

Tayyar Bey yemek öncesi misafirlerine bir şeyler ikram eder. Zerrin Hanım, geç kaldılar diyerek Elif’i merak eder.

Ekran Alıntısı.PNG K.P 17

Tayyar Bey kendini tanıtır, ben Elif’in baba yarısı sayılırım, der. Ömer de kendini tanıtır, ben de Ömer Dündar. Aslı ve kocası Taner ile de tanışır.

  

Yemeğe geçerler. Ömer, Elif ile tanışma öyküsünü anlatır. Pot kırmadan çok inandırıcı şeyler söyler. Elif, Ömer’e hayranlığı biraz daha artmıştır.

Ekran Alıntısı.PNG K.P.8

Ömer bahçeye çıkar, Mert ile laflarlar. Ömer, Nilüfer’i sorar. Mert, burada değil. Ömer, Amerika’da okumuyor mu? Ben öyle biliyorum. Mert, orda olması gerekiyor diyerek lafı geveler. Ömer, Mert’in bu kaçırma işi ile alakası olmadığını hemen anlar.

Ekran Alıntısı.PNG K.P.9

Tayyar Beyin sevgilisi Pınar, Ömer’in yanına bahçeye gider. Ömer Demir yapma beni hatırlamadın mı? Neden yalan söylüyorsun?  Pınar, ölen Sibel Andaç’ın öğretmen arkadaşıdır. Ömer hiçbir şey söyleyemez. Taner ile sevgili olduğunu, yasak aşk yaşadığını, Tayyar Beye anlatayım diyerek karşı saldırıya geçer. Karşılıklı birbirlerinden uzak durmayı sözleşirler.

Ekran Alıntısı.PNG K.P.10

Ömer sabah bir iş toplantım var diye izin ister. Elif ben de kaçıyorum, der. Vedalaşıp, ayrılırlar. Çıkışta önce tatsızlık yaşarlar, Elif’in Ömer’i cahillikle suçlamasına Ömar, ben üniversite mezunuyum diye cevap verir. Sonra işi tatlıya bağlarlar. Elif her şey güzeldi. Ömer, sen de hiç fena değildin. Bu arada Arda, çok acil Küçükyalı İskelesine gelin diyerek Ömer’e telefon açar.

Ekran Alıntısı.PNG K.P.12

Metin, Nilüfer ile yakınlaşması neticesinde vakit geçirirler. Bahçede Nilüfer su ister. Aniden kalkar ve ağaçlıklar arasına doğru koşmaya başlar.

Ekran Alıntısı.PNG K.P.11

Arda, balık adam listesini araştırmıştır. Altısı sabıkalı der. Elif, resimleri bakar, Nilüfer’i tecavüze yeltenen adamı tanır. Ömer bu o adam. Ömer, bu adam bizi kardeşine götürür der ve birbirlerine sıkıca sarılırlar ve 5.bölüm burada biter.

Ay Yapım’ın bu aşk ve macera dizisinde Elif-Ömer aşk oyunu iyi gidiyor. Birbirlerini de çok yakışıyorlar. Ayrıca, adım adım Elif, kardeşi Nilüfer’e yaklaşıyor. Haftaya neler olacağını her beraber göreceğiz.

Keyifli Seyirler.

Saygılar, sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: milliyet.com.tr/cansever

Blog: balcilar-blog.com

Not: Görseller internetten ve dizifilm.com ve tarafımdan diziden sayfasından alınmıştır.

  

 
Toplam blog
: 2032
: 2969
Kayıt tarihi
: 18.06.12
 
 

Emekliyim. Doğayı, Sabahın erken saatlerinde doğada yürümeyi, Hayvanları, bilhassa köpekleri çok se..