Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

18 Haziran '15

 
Kategori
TV Programları
 

Kara Para Aşk / Finale yaklaşırken intikamlar bir bir alınıyor!

Kara Para Aşk / Finale yaklaşırken intikamlar bir bir alınıyor!
 

Ay Yapım'ın polisiye aşk ve macera dizisi "Kara Para Aşk" da finale yaklaşılırken, Ömer - Elif aşkını engel olmak isteyenler bir bir cezasını bulacak. Onları ayırmak isteyen, Tayyar Dündar, Komiser Hüseyin ve Hala Nedret Hanım da yaptıklarının cezasını çekecek.  Atv ekranlarında finale kadar heyecanlı bölümler devam edcek.

Dün akşamki 50.Bölümde Komiser Hüseyin, özgürlüğü için Fatih'le anlaşmasını gereği Tayyar'ı öldürmesi gereklidir. Ve onu oğlu Mert'in mezuniyet töreninde yakaladı, karnından tek kurşunla vurdu. Dokuz canlı Tayyar öldü mü? Bilemiyoruz, ama Hüseyin'in yakalandı ve mahkemeye getirildi. Ölümü ile suçlanan Elif özgürlüğüne kavuştu. Yoksa ömür boyu hapis cezası kararı kesinleşecekti.

Yapılan açıklamalarda 50.Bölümde final yapacağı söylenmişti. Şimdi 55.Bölümde final yapacağını öğrendik. Önümüzdeki 5 bölümde intikam ateşi herkesi yakacak. Tayyar Dündar'ın ölümle pençesine bir daha takıldı, ölmezse hapishaneye gönderilecek.

Fatih ihtiraslı aşkı Nilüfer'den vazgeçemedi tekrar hapishaneye gönderildi. Nilüfer de Fatih'i çok seviyor, ama ailesi ile aşkı arasında kalıyor. Son defa Fatih'e görüşmede ablası Elif'i kurtarması için yalvardı. Bu tutkulu aşıklar ters ayrıldılar. Fatih - Nilüfer aşkı bazılarınıza ters gelebilir ama, bu aşkı çok anlamı bulanlar, oldukça da sevenleri var. Hatta bu ikiliyi daha sonra başka bir dizide bir araya gelmesini istiyorlar. Olur mu olur!

CHuXnP5WUAEz3oH

Ömer, canından çok sevdiği Elif'i kurtarabilmek için, sağ olduğunu öğrendiği Hüseyin'in mezarını açıp, gömülenin o olmadığını Dna testi yaptırarak öğrenecektir.

CHp4oEVWgAEcovh

Fatih gelir, aralarında çıkan arbede sonunda Fatih Ömer'i yakalar.

Ekran AlıntısıKPA50.1

Fatih Ömer'i götürür ve onu bir depoda resmen prangaya vurur.

CHuNz0fUkAACF_m

Elif hastanede Ömer'i bekler, çocuğun alındığını öğrenince yıkılır. Onu ablası Aslı teselli eder.

Melike para karşılığı Hüseyin'in küçük oğlu Burhan'ı Fatih'in adamına vermek zorunda kalır. Hüseyin'ın oğluna kavuşur, onu kendisi ile yurt dışına kaçıracaktır. Hüseyin'in oğlu Burhan ile kavuşması görülmeye değerdi.

CHuS5UtWUAEo5uq

Tayyar Dündar, Hüseyin Demir'in hayatta olduğunu doktorundan öğrenir. Oğlu Fatih'in kendisini tuzak kurduğunu öğrenir. Her şeyi anlar, ölü gösterdiği Hüseyin'in kendisini öldüreceğini tahmin eder.

Ömer bir yolunu bulur, prangalardan kurtulur. Gelen Fatih'i tutuklar, Pelin ile Arda onu alıp emniyete sorguya götürürler. Ömer de Elif'e koşar, doyasıya sarılır.

Ekran AlıntısıKPA50.2

Ömer, Hüseyin Demir'in yaşadığını Elif'e söyler. Ömer Elif'e özgür kalacağını, Fatih'in hapiste çürüyeceğini anlatır. Elif Ömer'e ısrarıyla omuzunu doktora kontrol ettirir.

Aslı, halası Nedret'in peşine döşer. Nedret Hanım Tayyar Dündar ile konuşmaya gider. Tayyar, daha fazla para kazanmak için yeni 50 milyon civarında bir iş tekliflerini sunar. Ayrıca kanayan yaraları temizlediğini kurtulacaklarını anlatır. Nedret Hanımdan destek ister, anlaşırlar el sıkışırlar. Aslı, halası Nedret'i görür, Tayyar ile el sıkışmalarını görünce çılgına döner.

Ekran AlıntısıKPA50.3

Arda sorguda Fatih Dündar'ı konuşturamaz. Tayyar'ın nerede olduğunu bir türlü söyletemez. Aslı Tayyar'ın kaldığı yeri İpek'e  anlatır.

Ekran AlıntısıKPA50.4

Yengesi Melike yaptığı paket işlerini Ömer'e anlatır. Burhan'ı o adama verdiğini söyler. Ömer hırsından deliye döner.

Hüseyin Tayyar'ın kaldığı eve gider, Tayyar bildiği için Hüseyin'e tuzak hazırlar. Ev aniden ateş alır, Hüseyin'in de parlamada parçalandığı, yandığı zannedilir. Ömer, Arda ve Pelin geldiklerinde ev yanmıştır.

Ekran AlıntısıKPA50.5

Mert, geçmiş olsun için Elif'e gelir. Bu gün mezuniyet töreni olduğunu söyler. Elif'in de aynı zamanda karar duruşması vardır. saat zamanları vardır, mutlaka Hüseyin bulunması gereklidir.

Nilüfer Fatih'ten yardım almak için hapishaneye ziyaretine gider. Gerçekleri anlatmasını ister. Fatih, ben o kadar iyi biri değilim güzel kız, oğlumun doğumunu görmek istiyorum. Nilüfer çok sinirlenir, çıkar gider.

Ömer, Arda ve Pelin Mert'in mezuniyet tören salonunda yerlerini alırlar. Tayyar Dündar küçük oğlunun bu mutlu gününe mutlaka gelecektir. Öyle de olur, tören sonuna doğru gelir, önde bir koltuğa oturur. Ömer onu görür.

Ekran AlıntısıKPA50.6

Tam bu sırada Hüseyin Demir de içeri girer.  Çeker tabancasını Tayyar'ı karnından tek kurşunla vurur.

Ekran AlıntısıKPA50.7 Ekran AlıntısıKPA50.8

Ömer Hüseyin'in üstüne atlar yakalar. Arda da Tayyar'ın yanındaki adamını yakalar.

Ekran AlıntısıKPA50.9

Nedret Hanım birileri ile buluşur, İpek onu takip eder ve poz poz fotoğraflarını çeker.

Elif'in duruşma saati gelmiştir. Duruşma başlar. Hüseyin Demir'in hayatta olabileceği, bulunması için ek süre ister. Savcı müebbet hapis cezası isteğini tekrarlar.

Ekran AlıntısıKPA50.10

Elif son sözlerini söyler. Suçsuzluğunu her şeyi tertemiz anlatır. Ama hakim hukuka göre karar verecektir. Tam bu sırada Ömer Demir içeri girer. Bu yargılama yapılamaz, işlemediği bir suç için yargılanamaz.  Daha sonra da ağabeyi Hüseyin Demir içeri girer.

Ekran AlıntısıKPA50.11

Başta Hakim, Ömer'in annesi, Hüseyin'in karısı Melike ve Elif çok şaşkındır. Ve burada 50.Bölüm sona erer.

Ekran AlıntısıMD50.SON

Hakim kararını verir, Elif serbest kalır. Bu işkence azap bitmiş, Elif özgürlüğüne kavuşmuştur. Şimdi neler olacak? Önümüzdeki son 5  bölümde , şayet ölmediyse Tayyar Dündar ve işbirlikçisi Hala Nedret Hanım yakalanıp, yaptıklarının hesabını vereceklerdir. Fatih zaten içeride, şimdi de yanına komiser Hüseyin tekrar gönderilecektir.

Suçlular için heyecanlı bölümler, Ömer ile Elif için mutlu günleri izleyeceğiz. Engin Akyürek ile Tuba Büyüküstün bu dizide uyumlu bir çift oldular. Ömer - Elif aşkını da çok güzel yaşatıyorlar.

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Blog: balcilar-blog.com

 

Not: Görseller Karaparaaşk twitter sayfasından ve tarafımdan diziden kopyalanmıştır.

 

 

 
Toplam blog
: 2032
: 2969
Kayıt tarihi
: 18.06.12
 
 

Emekliyim. Doğayı, Sabahın erken saatlerinde doğada yürümeyi, Hayvanları, bilhassa köpekleri çok se..