Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

16 Eylül '14

 
Kategori
TV Programları
 

Kara Para Aşk / Nefes kesecek bir bölüm daha!

Kara Para Aşk / Nefes kesecek bir bölüm daha!
 

Atv.nin aşk ve macera dizisi “Kara Para Aşk” 16.bölümü gene nefes kesecek.

Tuba Büyüküstün ve Engin Akyürek’in rol aldığı ekranların en beğenilen yapımı Kara Para Aşk’ın 17 Eylül Çarşamba günü yayınlanacak yeni bölümü için internete özel fragman yayınlandı.

  KARA PARA AŞK’TAN ÖZEL TANITIM

Tuba Büyüküstün ve Engin Akyürek’in rol aldığı ekranların en beğenilen yapımı Kara Para Aşk’ın 17 Eylül Çarşamba günü yayınlanacak yeni bölümü için internete özel fragman yayınlandı…

KARA PARA AŞK’TA BU HAFTA NELER OLACAK?

Ömer’in Elif’e karşı zaafına bir kez daha tanıklık eden Sami, Ömer’i Elif’ten uzak durması konusunda son kez uyarır. Aksi halde Ömer’i operasyondan atacak ve yoluna onsuz devam edecektir. Ömer,  Elif’i kurtarabilmek için Sami’nin sözünü dinleyecek ve ona karşı mesafeli davranmaya devam edecektir. Ömer’in davranışları karşısında her geçen gün biraz daha yıkılan Elif,  aşk dilenmekten yorulduğunu fark eder. Elif ve Ömer  aralarındaki aşka rağmen birbirlerinden uzak kalmayı başarabilecek midir?

Ekran Alıntısıkpa.16.3

Ömer ve Elif’in duruma üzülen Elvan, Arda ve Pelin’den yardım ister. İkisini bir araya getirecek bir oyun hazırlarlar. Hazırladıkları planın operasyonu tehlikeye atacağından bir haber olan Pelin ve Arda harekete geçerler.

Pınar’ı hastaneden çıkarıp eve kilitleyen Tayyar için sular bir türlü durulmaz. Ömer Taner’in Tayyar tarafından öldürüldüğüne emindir olayı araştırırken Pınar’ın bir teknede ölüme terk edildiğini öğrenir. Tayyar’ı yakalayabilmek için farklı bir yöntem uygulaması gerektiğini anlamıştır. Ömer, Tayyar’ı şoke edecek bu yöntemi uygulamayı başarabilecek midir?

Hüseyin sevgilisi ve oğlunu görmeye gittiğinde elmasların sakladığı yerde olmadığını anlar. Elmasları alan kişiyi ve elmasları bulmak zorundadır. Hüseyin elmasları bulup yeniden onlara sahip olabilecek midir?

Ekran Alıntısıkpa 16.in

Yapımcılığını Ay Yapım’ın, yönetmenliğini Ahmet Katıksız’ın üstlendiği, senaryosunu Eylem Canpolat & Sema Ergenekon’un yazdığı “KARA PARA AŞK” 16. bölümüyle 17 Eylül Çarşamba akşamı saat 20.00’de Atv’de...

 

 

Saygılar, sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: milliyet.com.tr/cansever

Blog: balcilar-blog.com

Not: Kaynak haber, Ay Yapım (Persona Sanat) dan alınmıştır.

 

 
Toplam blog
: 2032
: 2969
Kayıt tarihi
: 18.06.12
 
 

Emekliyim. Doğayı, Sabahın erken saatlerinde doğada yürümeyi, Hayvanları, bilhassa köpekleri çok se..