Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

12 Mart '14

 
Kategori
TV Programları
 

Kara Para Aşk / Tuba Büyüküstün-Engin Akyürek tekrar ekranlarda

Kara Para Aşk / Tuba Büyüküstün-Engin Akyürek tekrar ekranlarda
 

Dört dilde tanıtım yapıldı!


Çok özlendiler ve artık birlikte ekranı doldurmaya geliyorlar. Bir süredir ekranlardan uzak kalan Tuba Büyüküstün ile Engin Akyürek'in başrolünde olduğu ATV'nin yeni dizisi 'Kara Para Aşk'ın çekimleri tüm hızıyla devam ediyordu. Birbirlerine yabancı olsalar da sevdikleri insanları kaybederek aynı kaderi paylaşmak zorunda kalan 'Elif' ile 'Ömer'in hikayesini anlatan dizi bu akşam ekranda olacak.

Uzun zaman kadın başrol oyuncusunu açıklayamayan Ay Yapım, sonunda Tuba Büyüküstün’le anlaşarak diziyi ekrana hazırladı.Türkiye'de olduğu kadar Ortadoğu'da da büyük bir hayran kitlesine sahip olan Tuba Büyüküstün ve Engin Akyürek’in başrollerini paylaştığı dizi, eş zamanlı olarak tüm Ortadoğu ülkelerinde de Kara Para Aşk dizisi yayınlanacak. Bu da dizinin ekranda uzun süre kalmasını sağlayacaktır.

Başrollerini Tuba Büyüküstün ve Engin Akyürek’in paylaştığı “Kara Para Aşk” 12 Mart Çarşamba akşamı 20.00'de Atv ekranlarında… Muhteşem Yüzyıl’ın dolu dizgin ekranlarda koşturduğu gece Atv ekranlarında yer alacak Kara Para Aşk şimdilik 2. olmaya razı, ama yeni sezonda 1. olacağını sanıyorum.

Dizide Roma'da eğitim görmüş ve orada yaşayan mücevher tasarımcısı Elif karakterini canlandıracak olan Tuba Büyüküstün'ün çekimleri Roma'da devam çekildi. Tuba Büyüküstün'ün çekimleri Roma'da yapılırken diğer ekip ise İstanbul çekimlerini sürdürüyordu. Birden fazla sette çekimlerin yapılması yapımın diziyi daha çabuk kotarmalarına neden oluyor ve bizlerde bu duruma alıştık.
Ay Yapım imzalı, senaryosunu Sema Ergenekon ve Eylem Canpolat’ın kaleme aldığı, Ahmet Katıksız’ın ise yönetmen koltuğunda oturduğu  “Kara Para Aşk” sürükleyici hikayesinin yanı sıra güçlü oyuncu kadrosuyla da dikkat çekiyor. 
Kara Para Aşk’ta Elif'in (Tuba Büyüküstün) annesi Zerrin karakterini Nebahat Çehre, babası Ahmet Denizer'i Aytaç Arman, en yakın kız arkadaşı Bahar karakterini ise Tuvana Türkay canlandıracak. Başarılı bir işadamı olan Tayyar karakterine Erkan Can hayat verecek. Başarılı oyuncu Saygın Soysal ise Metin karakteriyle izleyici karşısına çıkacak.
Kara Para Aşk'ın kısaca konusu

Ekranlara heyecanlı ve sürükleyici bir hikayenin geldiğinin sinyallerini veren tanıtımda Van’dan nefes kesen görüntüler dikkat çekti. Çocukluğunda babasını faili meçhul bir cinayete kurban verdikten sonra polis olmaya karar veren ve Van Organize Suçlar Şubesi’nin gözde komiseri olarak mesleğine devam eden Ömer’in başarılarına yer verilen tanıtımda; Van şehri de tüm güzellikleriyle yer aldı. Çekimler için dört gün süresince Van’da kalan ekip, Van Kalesi ve Van Gölü gibi mekanların çekimini helikopter ile gerçekleştirdi.

Para ve hırs yüzünden hızla kirlenen dünyada, suçlularla giriştiği amansız mücadelelerde büyük başarılar kazanan Ömer Komiser (Engin Akyürek), kız arkadaşı Sibel’le (Selin Ortaçlı) nişanlanmak için İstanbul’a gelir. Roma’da yaşayan Elif (Tuba Büyüküstün) ise doğum gününde ailesiyle birlikte olmak için İstanbul’a gelir. Ömer ile Elif aynı gece ölüm acısı yaşarlar. Ömer’in kız arkadaşı ve Elif’in babası cinayete kurban giderler. İkisi de cevaplayamadıkları sorularla, peşlerine düştükleri her ipucu yollarını kesiştirir. 

'Kara Para Aşk' dizisi şimdiye kadar görülmeyen bir ilke imza attı ve Engin Akyürek ve Tuba Büyüküstün'ün yerli ve yabancı hayranları için fragmanlar; Türkçe, Yunanca, Arapça ve İngilizce fragmanlar da hazırlandı. Fragmanlarda iki ünlü oyuncunun birbirinden çarpıcı romantizm dolu görüntülerine de yer verildi.
“İlk yalanına kadar herkese güvenebilirsin!”  “ Bir cinayetle bir gecede değişen hayatlar!” sloganı ile bizi nasıl karmaşık bir hikayenin içerisine çekeceklerinin altına vurgu yapılmakta.

İşte Kara Para Aşk'ın kadrosu
Tuba Büyüküstün (Elif Denizer)
30 yaşlarında kendine güvenen başarılı bir mücevher tasarımcısı Ahmet ile Zerrin'in kızı
Engin Akyürek (Ömer Demir)
30 yaşlarında organize suçlar şubesinde komiser. Sibel ile nişanlı
Erkan Can (Tayyar Dündar)
50 yaşlarında işadamı aynı zamanda uyuşturucu baronu, Fatih'in babası
Nebahat Çehre (Zerrin Denizer)
60 yaşındadır. Ahmet'in karısı Aslı, Elif ve Nilüfer'in annesi
Tuvana Türkay (Bahar Çınar)
30 yaşlarında Elif'in çocukluktan beri dostu Levent'in büyük aşkı
Emre Kızılırmak (Levent İnanç)
30 yaşında Bahar'ın sevgilisi işletme mezunu, işsiz
Aytaç Arman (Ahmet Denizer)
Zerrin'in kocası Denizer Holding Yönetim Kurulu Başkanı
Hazal Türesan (Aslı Denizer)
40 yaşlarında Ahmet ve Zerrin'in en büyük kızı Taner'in karısı
Serkan Kuru (Taner )
Aslı'nın kocası Denizer Holding'de çalışıyor.
Bestemsu Özdemir (Nilüfer Denizer)
Ahmet ve Zerrin'in en küçük kızları neşeli ve eğlenceli
Güler Ökten (Elvan Demir)
65 yaşlarında Hüseyin ve Ömer'in annesi
Burak Tamdoğan (Hüseyin Demir)
Ömer'in ağabeyi İstihbarat Bölümün'de Komiser evli ve iki çocuk babası
Damla Colbay (Demet Demir)
20 yaşlarında üniversite sınavlarına hazırlanmakta Hüseyin'in kızı Ömer'in yeğeni
Bedia Ener (Fatma Andaç)
55 yaşlarında Ev Hanımı Bekir'in karısı Sibel ve Hatice'nin annesi
Selin Ortaçlı (Sibel Andaç)
30 yaşlarında Ömer'in nişanlısı ilkokul öğretmeni
Ali Yörenç (Fatih Dündar)
Üniversite mezunu 27 yaşında Tayyar'ın oğlu
Saygın Soysal (Metin Dündar)
30-35 yaşlarında Tayyar'ın yeğeni ve en has adamı
İlkin Tüfekçi (Pelin Serter)
25 yaşlarında Emniyet Müdürlüğü'nde komiser
Ahmet Tansu Taşanlar (Arda Çakır)
30-35 yaşlarında Emniyet İstihbarat'da komiser evli Ömer'in yakın arkadaşı

Dizi çalışmalarını gözlerden uzak bir imaj çalışmasıyla başlatan Tuba Büyüküstün'ün yıllardır ekranlardaki düz uzun ve siyah saçlarında büyük bir oynama yapacağı öğrenildi. Tuba Büyüküstün'ün yeni saç renginin ve modelinin büyük bir gizlilikle hazırlandığı belirtiliyor.
Son olarak Gold Film yapımcılığında Kanal D’de ekrana gelen ‘A.Ş.K.’ dizisinde konuk oyuncu olarak yer alan usta oyuncu Erkan Can, Ay Yapım’ın yepyeni drama dizisinde hayranlarıyla tekrardan buluşmaya hazırlanıyor.
Uzun, zahmetli ve masraftan hiç kaçınılmadan bizlerle buluşacak dizi aslında garanti altında yoluna çıktığı için mutluyum. Daha ekrana gelmeden dizinin yurtdışı satışının gerçekleşmesi sektör için beni umutlandırdı. Umarım diğer diziler de bu şansı yakalar ve uzun soluklu olmanın garantisini yaşar.

Hayatta umudunuz her zaman olsun dileği ile…

www.televizyongazetesi.com

eceer6@gmail.com

https://twitter.com/eceer6
https://www.facebook.com/pages/Ece-Er-%C4%B0le-Ba%C5%9Fb

 

 
Toplam blog
: 781
: 3899
Kayıt tarihi
: 23.09.12
 
 

16- 06- İstanbul'da doğdum. Tatbiki Güzel Sanatlar Tekstil Ana sanat dalı Moda tasarımı bölümünde..