Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

20 Nisan '16

 
Kategori
TV Programları
 

Kara Sevda / 27.Bölüm, Aşıklar firarda!

Kara Sevda / 27.Bölüm, Aşıklar firarda!
 

Ay Yapım'ın sevilen fenomen aşk ve macera dizisi Kara Sevda izleyicisini ekran başına çivilemeye devam ediyor.

Sevilen dizi Kara Sevda'nın oyuncu Kadrosu:

Burak Özçivit (Kemal), Neslihan Atagül (Nihan), Kaan Urgancıoğlu (Emir), Zerrin Tekindor (Leyla), Kürşat Alnıaçık (Önder), Burak Sergen (Galip), Orhan Güner (Hüseyin), Neşe Baykent (Vildan), Barış Alpaykut (Ozan), Melisa Aslı Pamuk (Asu), Zeyno Eracar (Fehime), Hazal Filiz Köse (Zeynep), Rüzgar Aksoy (Tarık), Çağla Demir (Banu), Gökay Müftüoğlu (Salih), Nihan Aşıcı (Yasemin) ve Metin Coşkun (Hakkı) rolleri paylaşıyor.

Geçen bölüm sonunda ezeli düşman Emir ile Kemal yerin altına madene inerler. Kozlarını paylaşırlar. Emir konuşmaları ile Kemal'ı kışkırtır. Emir; "Ben Nihan'ı satın aldım. Bütün hayatını satın aldım. Karşılığını alana kadar da..." Ve aralarında yumruklaşma başlar. Emir Kemal'e tabanca çeker. Kemal elinden silahı almak isterken tabanca patlar. Maden duvarında çatlama olur, sular boşalır. Ve göçen duvar altında Emir kalır.

26-5

Kemal onu bu göçük altından kurtarır, çıkartır. Maden çıkışında bekleyen babasına, Kemal hayatımı kurtardı, ama yine seni öldüreceğim diyerek tehditler savurur.

Ekran AlıntısıK.S.26.1

Bu olaydan 1 hafta sonra bölümün final sahnesinde ise Kemal, hayati tehlikeyi atlatan Nihan'ı hastaneden helikopterle kaçırır.

Ekran AlıntısıK.S.26.2

Kavuşmak için her yolu deneyen ama Emir'in kirli oyunlarıyla her seferinde başladıkları yere geri dönen Kemal ve Nihan, artık her şeyi geride bırakıp, vuslata erdiler. Kemal ve Nihan, Leyla'nın yardımıyla hastaneden helikopterle kaçarak yeni bir başlangıca uçtular.

Kemal Nihan'ı yeni bir hayata mutluluğa uçurmuştur.

Kara Sevda 27.Bölüm 5

Yeni hayatlarında Emir'in şerrinden uzak, birlikte çok mutlu günler geçirirler.

Kara Sevda 27.Bölüm 3

Zeki Müren'in nostalji kokan şarkısı "Kara Sevda" çalar fonda. Nihan, bence bizim şarkımız bu olmasın. Bizimki kara sevda değil ki? Düpe-düz sevda... Kemal; Hem de hiç bitmeyecek bir sevda, ölene kadar devam edecek.

Kara Sevda 27.Bölüm 2

Sevgililerin en mutlu anları...

Kara Sevda 27.Bölüm 1

Kara Sevda'nın bu akşam yayınlanacak yeni bölümünde Kemal ve Nihan; Emir'i ve ailelerini geride bırakarak uzaklara kaçıyor. Hayatlarına yeni bir sayfa açarak gözlerden uzak yaşama kararı alan aşıkların yeni bölümde yaşayacağı romantik anlar, izleyenleri adeta büyüleyecek.

Kara Sevda 27.Bölüm 7

Bölümde; Kemal ve Nihan'ın baş başa geçireceği bu mutlu günleri unutulmaz anlara sahne olacak. İkilinin baharın ve aşklarının tadını doyasıya çıkaracağı bölüm, büyük beğeni toplayacak.

EMİR, KEMAL'İN ÖLÜM EMRİNİ VERİYOR!

Kemal ve Nihan'ın, Leyla'nın yardımıyla kaçtığını öğrenen Emir deliye dönecek. Emrindeki adamlarını, iki aşığı bulması için görevlendiren Emir, Kemal'in ölüm emrini verecek. Kaçış planını en ince detayına kadar hesaplayan Kemal, Emir'e hiç beklenmediği sürprizler yaşatacak.

Kara Sevda Yeni Bölüm Tanıtımı:  https://www.youtube.com/watch?v=neC5cQkY5ZQ

Emir, Kemal ve Nihan'ı bulur. Çalan kapı mutluluklarını böler. Bu akşam heyecanlı bir bölüm bizleri bekliyor.

27.Bölüm heyecanı bu akşam Star Tv ekranlarında...

İyi Seyirler.

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Blog: balcilar-blog.com

Not: Haber ve görseller Ay yapım-Persona Sanat basın Bülteni'nden ve tarafımdan diziden alınmıştır.

 
Toplam blog
: 2032
: 2969
Kayıt tarihi
: 18.06.12
 
 

Emekliyim. Doğayı, Sabahın erken saatlerinde doğada yürümeyi, Hayvanları, bilhassa köpekleri çok se..