Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

29 Eylül '16

 
Kategori
TV Programları
 

Kara Sevda / Bambaşka bir Kemal, bambaşka bir Nihan!

Kara Sevda / Bambaşka bir Kemal, bambaşka bir Nihan!
 

Kara Sevda'nın yeni bölümü dün akşam yine büyüleyici idi. Kemal'in Ceza evinden çıkması ile Nihan'a karşı kini bir kat daha artmıştır. Nihan sırf Kemal'e inat çocuğunun Emir Kozcuoğlu'ndan diye basına beyanat vermesi bardağı taşıran son damla olmuştur. Nihan aşkına yenilip, tekrar Emir'e mecbur kalmıştır. Emir, Ozan'ın ölümünden sonra elindeki kozun gitmesiyle, Nihan'ın kızını kaçırıp, tekrar nihanı elinde tutmak için yeni bir koz elde etmiştir. Zeynep'in ağabeyi Kemal'a karşı düştüğü kötü durumda cabası...

Kara Sevda 2.sezonunda da izleyiciyi ekran başına çekiyor. Reytinglerine göz atarsak; oldukça iyi durumda, her üç kategoride de 2.sırada yer aldığını görüyoruz.

 

Total'de : 2.sıra 6,02 - 16,99

AB'de     : 2.sıra 5,38 - 14,98

ABC1'de : 2.sıra 5,90 - 15,52

KARA SEVDA’DA İKİNCİ PERDE

BAMBAŞKA BİR KEMAL, BAMBAŞKA BİR NİHAN

kara-sevda-37-bolum

Ay Yapım imzalı Kara Sevda’nın dün gece yayınlanan bölümünde, Kemal’in cezaevinden çıkışıyla yaşananlar ve Nihan’ın Deniz’e kavuşmak için Emir’e karşı verdiği mücadele ekrana geldi. Bazı şeylerin hiç değişmediği, diğer taraftan ise bazı şeyler tamamen tersine döndüğü; yeni ittifakları, yeni ihanetleri, nefretleri ve yeni aşklarıyla Kara Sevda, ikinci sezon bölümleriyle de heyecanını sürdürüyor.

kara-sevda-1

Yaşadığı tüm acıların ardından her şeyden uzaklaşmak için kızıyla birlikte uzaklara giden Nihan’ın, tam da Kemal’in çıktığı gün ortaya çıkması, herkeste şaşkınlık yarattı. Emir’in kaçırdığı kızını bulmak için her yolu deneyen Nihan’ın, Kemal’e gitmek dışında başka seçeneği kalmadı. Nihan’a çok kızgın olan ve nefretini gizlemeyen Kemal, Nihan’a hiç beklemediği bir şekilde büyük bir darbe vurarak kapıları yüzüne kapadı. Aşklarını içlerine gömmeye çalışsa da tüketemeyen Kemal ve Nihan bu son yüzleşmeyle ipleri tamamen kopardı.

Nihan’ın İntikam Yemini :

ctdhbn1xgaehcyi

Deniz’e kavuşmak için tüm yolları deneyen Nihan, çaresizce Emir’e teslim olmak zorunda kaldı. Deniz’den başka varlık sebebi kalmayan Nihan’ın yemini, Kara Sevda’daki yeni savaşın da habercisiydi. Nihan’ın final sahnesindeki intikam yemini, geceye damga vurdu.

maxresdefault

Kara Sevda 37. Bölüm Final Sahnesi:

https://www.youtube.com/watch?v=mf1JFw6RxKc

 Başrollerini Burak Özçivit, Neslihan Atagül, Kaan Urgancıoğlu ve Zerrin Tekindor'un oynadığı Kara Sevda’nın yeni bölümü, 5 Ekim Çarşamba gecesi saat 20:00’da Star TV’de.
 
İyi Seyirler
 

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Blog: balcilar-blog.com

 
Not: Kayna Haber, Persona Sanat Basın Bülteni
 
Toplam blog
: 2032
: 2969
Kayıt tarihi
: 18.06.12
 
 

Emekliyim. Doğayı, Sabahın erken saatlerinde doğada yürümeyi, Hayvanları, bilhassa köpekleri çok se..