Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

23 Mayıs '16

 
Kategori
TV Programları
 

Kara Sevda / Kemal ve Emir arasındaki savaş büyüyor!

Kara Sevda / Kemal ve Emir arasındaki savaş büyüyor!
 

Ay Yapım imzalı Kara Sevda’nın yeni bölümünde, Kemal ve Emir arasındaki savaş büyüyor. Emir’in sert oyunlarıyla deliye dönen Kemal, daha büyük adımlar atmaya karar verir. Kemal’in yapacaklarından korkan Nihan, ona ulaşmak için bütün şartları zorlar.

Kara Sevda’nın Yeni Bölümünde Neler Olacak?

Kemal, önlerinde işlenen cinayeti polise haber vererek, bir soruşturmanın kanalını açar. Emir, bu soruşturmanın fazla derinleşmeden halledileceğinden çok emindir, onun kafasına takılan iki şey vardır. Bir; kardeşi kim? İki, Kemal’in Nihan’la birlikte orda ne işi vardı? Nihan, Emir’e, Kemal’in orda oluşunun kendi kontrolü dışında geliştiğini anlatsa da, emir Nihan’a anlaşmalarını bozduğunu düşünerek tehlikeli bir ceza hazırlar.

Emir’in oyunu Kemal’i de kontrolden çıkarır. Artık ne sebeple olursa olsun durmayacaktır. Kemal’in bütün gemileri yakmak üzere olduğunu hisseden Nihan ise Kemal’e ulaşmak için bütün şartlarını zorlar.

Ekran AlıntısıKS.8

 

Bu sırada Emir kardeşine ulaşmak için bütün yolları dener, kardeşini bulmakta kararlıdır.

Asu ise her şeyden habersiz Emir’in tehdidinin şokuyla amcasına sığınır. Hakkı, Asu’ya gerçekleri söylemez. Aksine Asu’yu daha çok korkutur. Asu’ya intikam planlarının en tehlikeli ayağını teklif eder.

Kemal, Emir’in bugüne kadar “o geceye” dair gizlemeyi başardığı bütün suçlarını ortaya çıkarmak için şantajcıya, yani Emir’in kardeşine ulaşması gerektiğinin farkındadır. Şantajcıya mesajını iletmesi için Tufan’a gider Tufan Asu’ya Kemal’in teklifini ilettiğinde bütün dengeler altüst olacaktır.

 Ekran AlıntısıK.S.31.5

 

Nihan’ın Leyla’yla birlikte organize ettiği hayır gecesinin hazırlıkları sadece Nihan’la Kemal’i bir araya getirmekle kalmaz, Kemal’le Emir’i yine karşı karşıya getirir. Daha sonra Kemal polis çağırır, bu defa da Emir polis komiseri ile karşı karşıya gelir.

 Ekran AlıntısıK.S.9

 

Emir’in gazabından kaçmak için Kemal’e sığınan Zeynep, eve geri dönüşüyle ilgili muazzam bir plan hazırlar. Üzerinde ne kadar şüphe ve baskı varsa geçersizleştirmek için ilk olarak Vildan’ın üstüne oynar. Sonraki hedefindeyse Ozan vardır.

Emir, kardeşini bulmak için bütün bağlantılarını seferber etmişken, sürpriz bir telefon, ona kardeşini vaad eder. Hayır gecesi, herkes için bir dönüm noktası olacaktır. Çünkü o gece, Kemal’in başlattığı harekat da finallenecektir.

 Kara Sevda 32. Bölüm Tanıtımı: https://www.youtube.com/watch?v=3nnjTtprkEA

 

Kara Sevda'nın 32.yeni bölümü 25 Mayıs Çarşamba akşamı Saat:20.00'de Star Tv ekranlarında.

Keyifli Seyirler

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Blog: balcilar-blog.com

Not: Haber, Ay Yapım - Persona Sanat Basın Bülteni'nden alınmıştır. Görseller tarafımdan fragmandan alınmıştır.

 
 
Toplam blog
: 2032
: 2969
Kayıt tarihi
: 18.06.12
 
 

Emekliyim. Doğayı, Sabahın erken saatlerinde doğada yürümeyi, Hayvanları, bilhassa köpekleri çok se..