Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

20 Ekim '16

 
Kategori
TV Programları
 

Kara Sevda / Kemal ve Nihan arasındaki buzlar eriyor!

Kara Sevda / Kemal ve Nihan arasındaki buzlar eriyor!
 

Başrollerini Burak Özçivit, Neslihan Atagül, Kaan Urgancıoğlu ve Zerrin Tekindor'un oynadığı, Kara Sevda'nın 40.bölümü dün akşam Star Tv ekranlarında geldi. Sevilen dizinin reytingleri de oldukça iyiydi. Fox Tv'nin No:309'un hemen ardından her üç kategoride de 2.sırada yer aldı. Total'de; 5,57 - 14,89, AB'de; 6,33 - 16,48 ve ABC1'de; 6,29 - 15,39 puanlarla yer aldığını gördük.

KEMAL VE NİHAN ARASINDAKİ BUZLAR ERİYOR

Ay Yapım imzalı Kara Sevda’nın dün akşam yayınlanan bölümünde heyecan yine doruktaydı. Ozan’ın ölümünün peşinden giden Kemal, gerçeklere adım adım yaklaşmaya başladı. Kemal’in, ulaştığı şaşırtıcı detaylar iki büyük aşkın kahramanını yeniden birbirlerine yaklaştırdı. Kemal ve Nihan arasında erimeye başlayan buzlar ekran başındaki izleyenlerde sevinç yarattı.

kara-sevda-40-bolum-1

Ozan’ın Kemal’in eline geçen mektubunu okuyan Nihan, Ozan’ın cezaevinde dayanma gücü olduğunu, Kemal yüzünden ölmediğini anladı. Ozan’ın mektubunu okuyan Nihan’ın yaşadığı acı, ekran başındakilere duygusal anlar yaşattı. Emir ve Zeynep’in fotoğrafları yüzünden intihar ettiğine inanan Nihan’ın, Emir'e olan nefreti daha da katlandı.

Nihan’ın Ozan’ın mektubunu okuduğu duygusal sahneler:

OZAN’I KİM ÖLDÜRDÜ?

Diğer taraftan Emir’in Nihan’a olan zaafının, Emir’e de Kozcuoğlu Holding’e de zarar vereceğine inanan Galip, oğlunu uyarmaya devam ederken, Nihan’ın kararlı adımları, Emir’in Nihan’a daha büyük bir saplantıyla bağlanmasını sebep oldu. Ozan’ın ölümünde Emir’in parmağı olduğundan emin olan Kemal, sır perdesini aralayacak olan Ozan’ın cezaevi ses kayıtlarının peşine düştü. Kayıtlara Kemal’den önce ulaşmaya çalışan Emir, farkında olmadan kayıtlara Kemal’in ulaşmasını sağladı. Kayıtları dinleyen Kemal, Ozan’ın öldürüldüğünden emin oldu. Kemal’in artık yeni hedefi, Ozan’ın katilinin kim olduğu...

Kemal’in Ozan cinayetini öğrendiği heyecan dolu sahneler:

Yönetmenliğini Hilal Saral'ın yaptığı, Kara Sevda’nın yeni bölümü, 26 Ekim Çarşamba, Star TV’de...

İyi Seyirler.

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Blog: balcilar-blog.com

 
 
Toplam blog
: 2032
: 2969
Kayıt tarihi
: 18.06.12
 
 

Emekliyim. Doğayı, Sabahın erken saatlerinde doğada yürümeyi, Hayvanları, bilhassa köpekleri çok se..