Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

19 Nisan '17

 
Kategori
TV Programları
 

Kara Sevda / Kemal ve Nihan'ın en büyük sınavı!

Kara Sevda / Kemal ve Nihan'ın en büyük sınavı!
 

Kara Sevda bu akşam 65.Bölümü ile Star Tv. ekranlarına geliyor. İlk başladığı günden bu yana izleyicinin ilgisini çekmeye başardı. Çarşamba geceleri reytinglerde de istikrarlı bir duruş sergiledi. Gizem Karaca'nın komiser Mercan karakteri olarak kadroya girmesiyle gücüne güç ve renk kattı.

Ay Yapım imzalı, Burak Özçivit ve Neslihan Atagül’ün rol aldığı Kara Sevda’da sular durulmuyor. Kemal’in ağabeyi Tarık’ın, Ozan’ın katili olduğunun ortaya çıkmasıyla, Kemal ve Nihan hayatlarının en büyük sınavını verecek. Her şeye rağmen aşklarına tutunarak ayakta kalmaya çalışan kara sevdalılar, kardeşleriyle sınanmaya devam edecek. Tarık’ın suçunu itiraf etmesinin ardından yaşananların ekrana geleceği yeni bölüme duygusal sahneler damga vuracak.

Kara Sevda 65.Bölüm 6

Ozan’ın katilini bulmak için birlikte büyük bir savaş veren Kemal ve Nihan, gerçeklerle yüzleşmek zorunda kalacak. Cinayetin ardındaki sır perdesinin aralanması, Kemal ve Nihan’ı büyük bir sınavla karşı karşıya bırakacak.

Kara Sevda 65.Bölüm 4

Tarık’ın Ozan’ın katili olduğu gerçeğinin altında ezilen Kemal, Nihan’la kurduğu gelecek hayallerinden uzağa savrulacak. Kendini büyük bir vicdan muhasebesiyle karşı karşıya bulan Kemal, bir yandan âşık olduğu kadının üzüntüsünü yaşarken, diğer yandan da ağabeyi Tarık için kahrolacak.

Kara Sevda 65.Bölüm 3

Kemal ve Nihan’ı sonsuza dek ayırmak için her yolu deneyen Emir’in kirli oyunları, Ozan’ın ölümüyle ilgili tüm sırların açığa çıkmasını engellerken, Mercan da bu davanın peşini bırakmayacak.

Kara Sevda 65.Bölüm 2

Artık aşkın yetmeyeceği yere gelen kara sevdalı, kardeşleri üzerinden verdikleri bu zorlu sınavı aşmayı başarabilecek mi? Nihan ve Kemal’i ayırmak için kirli planlarına devam eden Emir, başarılı olacak mı? gibi sorular Kara Sevda’nın yeni bölümünde yanıt bulacak.

 

Kara Sevda’nın yeni bölümü 19 Nisan Çarşamba akşamı (bu akşam) saat 20:00’da Star TV’de ekranlara gelecek.

Keyifli Seyirler

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Blog: Abdurrahman Balcılar Blog Sayfası

Not: Haber ve görseller Persona Basın Bülteni.

 
Toplam blog
: 2032
: 2969
Kayıt tarihi
: 18.06.12
 
 

Emekliyim. Doğayı, Sabahın erken saatlerinde doğada yürümeyi, Hayvanları, bilhassa köpekleri çok se..