Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

03 Kasım '16

 
Kategori
TV Programları
 

Kara Sevda / Kemal ve Nihan yeniden birarada!

Kara Sevda / Kemal ve Nihan yeniden birarada!
 

Ay Yapım imzalı Kara Sevda’nın dün akşam yayınlanan bölümünde, Kemal ve Nihan yeniden bir araya geldi. Aşıklar, Ozan'ın katilini bulmak için birlikte hareket etmeye karar verdiler. Ozan’ın cezaevindeki son gününde yaptığı telefon konuşmalarını dinleyen Nihan, büyük bir üzüntüyle sarsıldı. Ozan’ın öldürüldüğünü çözen Nihan, yaşadığı acıyla Kemal’e sığındı. Yaşadıkları kayıpların ardından Kemal ve Nihan'ın ilk kez yakınlaşması dizinin hayranlarının beğenisini topladı.

Kara Sevda'nın dün geceki reytinglerine göz atarsak: Aynı gece ekranlara gelen güçlü diziler arasında oldukça iyi sayılır. Total'de; 3.sırada (5,68 - 13,70). AB'de; 4.sırada (5,84 - 13,88). ABC1'de; 3.sırada (6,22 - 13,77). reyting puanları almıştır.

1318443_620x410

Emir ile Nihan'ın mutluluk oyunu kısa sürdü.

70678

Kemal ve Nihan'ın dulu dolu anları:

Ozan’ın ölümüyle ayrılan Kemal ve Nihan, bu ölümün sırlarıyla tekrar yakınlaşmaya başladı. Nihan’ın, Kemal’in kollarında teselli bulduğu sahneler izleyiciye duygusal anlar yaşattı. Emir’in gelişiyle Nihan’ın bu mutlu anları bir kez daha son bulurken, Kemal’in Emir’e oynadığı oyun, nefes nefese izlendi. Emir’in Nihan’ı bulmak için Kemal’in evine yaptığı baskın, büyük bir bozguna dönüştü.

Kemal’in Emir’e oynadığı oyun:

Başrollerini Burak Özçivit, Neslihan Atagül, Kaan Urgancıoğlu, Zerrin Tekindor ve Kerem Alışık'ın oynadığı sevilen dizi Kara Sevda’nın heyecanla beklenen yeni bölümü (43.Bölüm) 9 Kasım saat 20:00'da Star TV'de ekrana gelecek...

Keyifli Seyirler.

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Blog: balcilar-blog.com

 
 
Toplam blog
: 2032
: 2969
Kayıt tarihi
: 18.06.12
 
 

Emekliyim. Doğayı, Sabahın erken saatlerinde doğada yürümeyi, Hayvanları, bilhassa köpekleri çok se..