Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

03 Mayıs '16

 
Kategori
TV Programları
 

Kara Sevda'da Rus ruleti. Nihan için silahlar çekiliyor!

Kara Sevda'da Rus ruleti. Nihan için silahlar çekiliyor!
 

Ay Yapım imzalı, Burak Özçivit, Neslihan Atagül, Kaan Urgancıoğlu ve Zerrin Tekindor’un rol aldığı Kara Sevda’nın yeni bölümünde, aralarındaki hesabı kapamak için karşı karşıya gelen Emir ve Kemal’in kapışması ekrana gelecek. Silahların çekildiği bu son karşılaşmayı durdurabilecek tek kişi olan Nihan ne yapacak?

Kara Sevda’nın yeni bölümünde neler olacak?

Kemal’i mahrem alanında karşısında elinde bir silahla gören Emir için verilmesi gereken zor bir karar vardır. Kemal’in hesapları kapatma önerisini öyle ya da böyle kabul etmek zorundadır. Kemal ve Emir, kurallarını Kemal’in belirlediği “Türk motifli” ruleti oynayacaklar, birbirlerine sıkacaklardır. Bu kumarı tek bir kişi sonlandırabilir. Kemal’in o evde olduğundan habersiz Nihan…

Kemal, o gecenin sonrasında Nihan’a, Emir’e ve herkese Nihan’ı Emir’in zorla geri döndürdüğünü ispatlayacaktır. Emir’in Nihan’ı neyle tehdit ettiğinin peşine düşer. Kemal, araştırması esnasında, en kilit isimlerden birine ulaşır.

Bu sırada Vildan, Ozan’a geri dönmeleri karşılığında verdiği sözü çabuk unutur ve Zeynep’e dair şüpheleriyle Zeynep’i sıkıştırır. Zeynep ise kaçış yolu olarak yine Ozan’ı kullanır ve Vildan’ı Vildan’ın hiç istemeyeceği bir şeye yönlendirerek cezalandırır. Vildan, Zeynep’in anne ve babasıyla bebeğin gelişi şerefine barışacak ve bir yemek organize edecektir. Hüseyin ve Fehime, ilk anda reddetseler de, kızlarının hamileliği kalplerini yumuşatır. Ancak İki şartları vardır, yemek Sezinlerin malikanesinde değil, kendi alanlarında, mütevazı bahçelerinde olacaktır ve Nihan ve Emir yemeğe kesinlikle gelmeyeceklerdir. Vildan kabul eder.

Kemal’in araştırmaları sürerken, Nihan da Emir’le anlaşması gereği Kemal’in hayatı karşılığında oyununa devam etmektedir. Yemekten haberi olmayan Emir, yemeği sürpriz bir şekilde öğrenir ve Nihan’a oyunu daha inandırıcı oynayabileceği bir gece yaratmış olur. Nihan, hiçbir zaman istenmediği Kemal’in ailesinin evinde, dahası Kemalin tüm ailesinin, Leyla’nın ve Asu’nun önünde, Kemal’in gözlerinin içine bakarak en zor oyununu oynayacaktır. Nihan’ın o gece vereceği tek açık, gecenin sonunda Kemal’i hiç beklemediği bir manzarayla karşı karşıya getirir.

Ekran AlıntısıK.S.29.KP - Kopya Ekran AlıntısıK.S.29.KP1

Kemal ve Emir karşı karşıya gelir. Kemal; "Bu gece bu hesap bitecek. Ya sen bitireceksin, ya da ben. Bu işi, Rus ruleti mi oynayacağız. İçine biraz Türk motifi koydum. Birbirimize sıkıcaz. Kaderimizi şansımız belirlesin!"

Ekran AlıntısıK.S.29.3 - Kopya

Karşılıklı tabancalar çekilir. Ve silahlar patlar. Silah sesini duyan Nihan neye uğradığını şaşırır.

Ekran AlıntısıK.S.29.4 - Kopya

Kara Sevda'nın yeni bölümünde heyecan dorukta... 29.Bölüm 4 Mayıs Çarşamba akşamı saat:20.0'de Star Tv ekranlarında...

İyi Seyirler.

Kara Sevda Yeni Bölüm Tanıtımı:

https://www.youtube.com/watch?v=n06dMccY0lQ

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Blog: balcilar-blog.com

Not: Haber ve görseller, Ay Yapım - Persona Sanat Basın Bülteni'nden alınmıştır.

 
Toplam blog
: 2032
: 2969
Kayıt tarihi
: 18.06.12
 
 

Emekliyim. Doğayı, Sabahın erken saatlerinde doğada yürümeyi, Hayvanları, bilhassa köpekleri çok se..