Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

15 Haziran '16

 
Kategori
TV Programları
 

Kara Sevda'dan Bomba gibi sezon finali!

Kara Sevda'dan Bomba gibi sezon finali!
 

Burak Özçivit ve Neslihan Atagül, diziye sezon boyunca yoğun ilgi gösteren hayranları için son set gününde teşekkür fotoğrafı çektirdi.

Ay Yapım imzalı Kara Sevda, 15 Haziran Çarşamba günü yayınlanacak sezon finali bölümüyle ekranlara ara veriyor. Dizinin büyük bir merakla beklenen 35.bölümü sürprizleriyle adeta bomba etkisi yaratacak. Kara Sevda'nın başrol oyuncuları Burak Özçivit ve Neslihan Atagül son set gününde dizinin hayranlarına selam ve teşekkür göndererek hatıra fotoğrafı çektirdi.

SEZON FİNAL BÖLÜMÜ VALİDE HAN'DA ÇEKİLDİ!

Kara Sevda ekibi, sezon finalinde ekrana gelecek sürpriz sahneler için geçtiğimiz günlerde tarihi Valide Han'da unutulmaz bir çekim gerçekleştirdi. James Bond serisinin son filminde de kullanılan tarihi mekan Valide Han'ın nefes kesen manzarası, bu kez Kemal ve Nihan'ın aşk dolu sahnelerine ev sahipliği yaptı.

SEZON FİNALİNDE İZLEYİCİYİ NELER BEKLİYOR?

SIRLAR ORTAYA ÇIKIYOR!

Kara Sevda'nın yeni bölümünde, Emir'den hamile olan Zeynep'in sakladığı sırlar ortaya çıkacak. Heyecanın zirvede olacağı yüksek tempolu bir bölümle ekrana gelecek dizide önce Ozan ardından Kemal, Zeynep'in bebeğinin babasının Emir olduğunu öğrenecek. Kemal ve hapishanede olan Ozan'ın öğrendiği acı gerçek dizide geri döndürülemez gelişmeler yaşanmasına sebep olurken, Nihan'ın öğrenecekleri karşısında yaşayacakları ve Kemal ve Emir'in yüzleşme sahneleri de unutulmaz anlara sahne olacak.

Kemal ve Neslihan'ın Valide Han'ın çatısından çektirdikleri İstanbul manzaralı fotoğrafları:

kara sevda sezon finali (4)[3]

kara sevda sezon finali (3)[3]

kara sevda sezon finali (2)[5]

Hilal Saral'ın yönetmenliğini üstlendiği, Anıl Eke, Burcu Görgün ve Özlem Yılmaz'ın senaristliğini üstlendiği Kara Sevda 15 Haziran Çarşamba günü saat 20:00'da ekrana gelecek.

kara sevda sezon finali (1)[5]

Kara Sevda, bu akşamki sezon finalinden sonra, Eylül yeni sezonda tekrar heyecanlı bölümleriyle izleyicisi ile buluşacak!

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Blog: balcilar-blog.com

Not: Haber ve görseller Ay Yapım - Persona Sanat Basın Bülteninden alınmıştır.

 
Toplam blog
: 2032
: 2969
Kayıt tarihi
: 18.06.12
 
 

Emekliyim. Doğayı, Sabahın erken saatlerinde doğada yürümeyi, Hayvanları, bilhassa köpekleri çok se..