Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

22 Temmuz '16

 
Kategori
TV Programları
 

Kara Sevda Yunanistan'ı salladı!

Kara Sevda Yunanistan'ı salladı!
 

Ülkemiz sınırları içerisinde yayınlanan yapımların yakaladıkları başarı ya da yakalayamadıkları istikrar konusunda hemen her gün yorumların yapıldığını biliyoruz ve görüyoruz. Bu durum yüzünden özellikle sosyal medyanın yorumdan geçilmediği ve birçok yapımın bu tür yorumları iyiden iyiye takip ettikleri ortaya çıkmıştı. Bu ortamda dizilerin akıbetinin bu tür yorumlarla ve tabiki reytingler ile belirlendiğini görmekteyiz.

Müthiş bir ekibe ya da hikayeye sahip olan yapımların bir anda ortadan kalkması ile şok yaşayanların ülkesi haline gelen güzel ülkemiz, bu yapımların yurt dışına satışı konusunda ise gayet başarılı bir seyir izliyor. Bu konuda birçok örneğin olduğunu biliyorken, benzer bir örnek son zamanlarda Star ekranlarında yayınlanan Kara Sevda dizisi ile ilgili olarak geldi.

Geride bıraktığımız 2015 yılının Ekim ayında başlayan ve çarşamba gecelerinin en çok izlenen yapımları arasında başı çeken Kara Sevda, geçtiğimiz günlerde komşumuz Yunanistan'da yayınlanmaya başlamıştı. Yunanistan'da yayınlanan ilk bölümü ile büyük sansasyon yaratan dizinin reytingleri de çok yüksek noktalarda geldi.

Yunanistan'da yayın yapan Mega TV isimli kanalda ilk bölümü yayınlanan Kara Sevda dizisi %24 reyting alarak ülke sınırlarında en çok izlenen yapım olmayı başardı. Bu başarısı ile adından söz ettiren yapımın kısa zaman içerisinde başka ülkelerde de yayına girmesi bekleniyor.

Star ekranlarında yayınlanırken de yüksek bir izlenme oranına sahip olan dizinin bu başarısı sayesinde 3.sezonu görme ihtimali de yükselmiş oldu.

Poyraz Karayel ve Diriliş Ertuğrul ile birlikte çarşamba gecelerinin en çok takip edilen yapımlarından olan Kara Sevda'yı bu başarısından dolayı kutluyorum.

Darısı diğer dizilerimizin başına.

 

ANIL KOLDAŞ

 

NOT : Milliyet Blog sayfası içerisinde yazdığım tüm yazılar birebir alınarak ve üstüne saçma başlıklar koyarak başka sitelerde ASLA yayınlanamaz. Aksi takdirde yasal işlem ile karşı karşıya kalmanız muhtemel olacaktır.

 
Toplam blog
: 670
: 3634
Kayıt tarihi
: 11.02.13
 
 

Balıkesir Üniversitesi Sosyoloji Bölümü mezunuyum. Koyu Fenerbahçeli, Ankara aşığı olup; anlataca..