Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

22 Eylül '10

 
Kategori
Blog
 

Kara Tahta!

Kara Tahta!
 

Lütfen; Milliyet Blogun kendine göre kuralları olduğunu bilmeyenlere hatırlatır mısınız? Beğenmeyen gidebilir, ikide bir eski köye yeni âdet getirilmesinden rahatsızlık duyuyorum. Başımıza bir profesör eksikti sanki! Önce kişinin kendisi kurallara uyan biri olacak ki, diğer insanlar o kişinin sözlerini ve davranışlarını örnek alsın.

MB kişilerin yanlışlarını düzeltmek için kurulmamıştır. Kişi dağarcığındakini anlatırken anlattıklarının ister bugün, ister beş yıl sonra bile olsa başına iş açmaması için ağzından çıkanı kulağı duymalı ve ne yazdığını görmelidir. Tabi aynı şekilde yazıların altına yorum gönderenlerde sorumludur!

Milliyet Blog’u okullarda ki kara tahta ile karıştırıyorlar; MB bugün yazılıp yarın silinen bir kara tahta değildir. Yazılan çizilen her şey kayıt altına alınır. Dalga geçmenin ve küfür etmenin verdiği dayanılmaz zevkin karşılığında, elimizde bizi haklı çıkaracak somut veriler olmadığı zaman; yeni kanunlar çıkararak eski kimliğimizden kurtulamayız!

MB kimsenin tekelinde olmamalı, her isteyen kafasına göre yöneticilere “öneri” deyip akıl vermeye kalkmamalı…

Kişi çıkıp adam gibi yanlışını kabul eder özrünü diler ve sıkıntılardan kurtulur. Kapı arkasında tek ayak üzerinde beklemesi gereken şahsiyetlerin, ikide bir anayasa taslağı gibi öneri sunmaları anlaşılır gibi değil!

Saygılar...

 
Toplam blog
: 438
: 826
Kayıt tarihi
: 07.01.07
 
 

Milliyet Blog'a hangi vesile ile kayıt olduğumu doğrusu hatırlamıyorum!  Bende birçoğunuz gibi ya..