Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

27 Mart '17

 
Kategori
TV Programları
 

Kara Yazı Salı günü seyirciyle buluşuyor!

Kara Yazı Salı günü seyirciyle buluşuyor!
 

kara yazı


Dark Story ve Kanal D iş birliğinde 28 Mart Salı günü seyirciyle buluşacak olan Kara Yazı Dizisi senaryosu, gerek oyuncularıyla dikkati üstüne topladı. Konusu gerçek hayattan kesintilere yer verldiği belirtilirken senaristliği Aysun Erdoğan, üstlenmektedir.
 
Özlenilen oyuncular bir araya geliyor! Haluk Bilginer, Emre Kınay, Ushan Çakır ve Zeynep Çamcı'nın, başrollerini paylaştığı kadroda ki isimlerin uyumu, üstelik deneyimli oyunculardan oluşması ayrıca etki bırakmaktadır. Tanıtım, giriş bölümünde belli kitleye hitap etmeye başaran dizinin Hayat Şarkısının yerine başlayacak olması da ayrıca büyük avantaj olduğunu düşünmekteyim.
 
Farklı hayatlar, kesişen yaşamların teması olarak belirlenirken sevgisiz büyüyen çocuklar sevebilir mi mesajıyla konusunda işlenecektir. Yaşam şartları ne olursa olsun zengin veya fakir olmaları fark etmez. Sevgi her şeyin temelidir. Bir insanın karakterinin belirlenmesinde en büyük etken olarak görmekteyim. Kara Yazı ise tam olarak bunu işleyerek aslında topluma da önemli mesaj verecektir. Dizinin tutabileceğini, salı gününde liderliği paylaşabilecek potansiyelde projedir. 
 
Dizi Tutkunu
 
 
Toplam blog
: 216
: 511
Kayıt tarihi
: 07.01.15
 
 

Merhabalar, dizi seyretmeye bayılıyorum. Özellikle Türkiye'nin, en güncel dizilerini takip edip, ..