Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

05 Mayıs '09

 
Kategori
Siyaset
 

Karabağdan Ermanistan çekilmelidir

Karabağdan Ermanistan çekilmelidir
 

TÜRKÜN TÜRKTEN BAŞKA DOSTU YOKTUR.


Türkiye'ye "Ermenistan'la dostluk ilişkilerini düzeltin Alican sınır kapısını açın" diye emir veren, soykırım kelimesini bir tehdit unsuru olarak ülkemize karşı kullanan Obama, hiç Ermenistan'a sordu mu ki Karabağ'dan çekilecek misiniz diye? Sadece Amerikada'ki Ermeni lobisinin isteklerini ülkemize yaptırım olarak kullanarak ve emirvari isteklerde bulunan Obama, soykırım demeden önce Türkiye'de Ermeniler tarafından katledilen insanların fotoğraflarını görmelidir.

Ermenistan tarihin en büyük hatasını Kars'ta Sarıkamış'ta Türklere karşı savaşmakla düşmanlık beslemekle yapmıştır. Bugün bunun kuyruk acısını çekmektedir. Oysa Osmanlı döneminde onlarda Türklerden ayırt edilmemiş aynı haklarla bu topraklarda yaşamışlardır. Rusyanın oyunlarına alet olan Ermeniler dün Osmanlı'yı nasıl sırtından vurdularsa bugünde Rusya'yı arkasına alarak dünyaya soykırım hikayesini anlatmaktadır.

Avrupalılar 1918 de neler oldu diye düşünmeden, Osmanlı arşivlerini ziyaret edip gerçekleri görmeden, bugün Ermeninin oyununa alet olmakta, Türkiye'de soykırım yapılmış gibi algılayıp, Ermenilerin bu yalanlarına inanarak Türk ulusunu yargısız infaz yapmaktadırlar.

Bakınız; Türkiye halkı Azeri kardeşlerimizle bir ulus iki devletiz. Bir soykırım yalanından kurtulmak için yıllar önce dönemin başbakanı sayın Turgut ÖZAL da aynı taktiği kullanmış, Azerilerle Ermeniler birbirleri ile çarpışırken, açlık sefalet içindeki Ermenistan'a tonlarca buğday yardımında bulunmuştu. Peki insanlıktan anladılar mı? Kin ve nefret içinde bugün Türk ve Azeri bayrağını yaktılar bu çirkin ve affedilmez bir davranıştır.

Türk bayrağına hakaret asla affedilemez tarihte bunun canlı örneklerini bugün hayatta olanlar hatırlarlar. Türk bayrağını yakanlar Türk halkından çok büyük bir tepki görmüştür. TÜRK BAYRAĞINA UZANAN DÜŞMAN ELİ KIRILIR. Neden demeyin çünkü bayrağımız özgürlüğümüzün timsalidir. Her kim özgürlüğümüze müdahele ederse bunun karşılığını mutlaka alacaktır. Damarlarında Türk kanı taşıyan her kişi bayrağı için canını seve seve feda eder.

Türk bayrağını yakmak parçalamak, Türkiye Cumhuriyeti topraklarında yaşayan ulusa hakarettir, bağımsızlığınızı tanımıyoruz anlamına gelir. Peki bunun karşılığı ne olmalı iktidardaki siyasilere sesleniyorum. Bırakın Obama'nın emirvari isteklerini. ALİCAN sınır kapısını açmayın. Sınır kapısını açma kararını askıya alın. Ermenistan, KARABAĞ Azeri toprağı değildir derken, bu toprakları haksız işgal ettiklerini unutmamalıdırlar. Karabağın kendi toprağı da olmadığını kabullenmelidir. KARABAĞ topraklarından şartsız koşulsuz çekilmelidir.

Ben kendimi vatansever, Cumhuriyetçi, laik, Atatürkün ilkelerine bağlı bir kişi olarak görüyorum ve bugünkü icraatlerden üzüntü duyuyorum. Basında sanki Türk- Ermeni dostluğu yeniden kuruluyormuş gibi gösteriliyor. Bu yalandır. Amaç Amerika'nın isteklerini yerine getirmek, Amerika'ya hoş görünmektir. Türk'ün Türk'ten başka dostu yoktur. Bu böyle bilinmelidir. Ermeniler Alican sınır kapısını açmazsanız maça gelmeyiz diyorlar. Çok mu önemli bizim için, çokta umurumuzda sanki gelmeyin. Türk ulusu onurlu şerefli bir ulustur. Ulusuma hakaret ettirmem. Türk bayrağını yakan, Türk ulusuna küfreden daha da ileri giderek Ulu Önder Atatürk'e de hakaret eden, medeniyetten nasibini almamış bir milleti Türk topraklarında görmek istemiyoruz.

 
Toplam blog
: 193
: 517
Kayıt tarihi
: 28.02.08
 
 

Sinop doğumluyum, ülkesini ve ulusunu seven bir vatansever, her ay devlete düzenli vergisini ödeyen ..