Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

27 Aralık '14

 
Kategori
TV Programları
 

Karadayı " Yan rol Belgin ve Nilay"

Karadayı " Yan rol Belgin ve Nilay"
 

belgin


Geçen haftanın ve bu haftanın zirvesi bence dizinin kadınlarıydı. Liste başınıda Belgin karakteri çekiyordu. Belgin karakterinde " Funda Eryiğit "muazzam. Mahir mazaret olarak polis hikayesini tasarlarken, Belginin Mahiri izleyip iç çekişi, o kendinden geçişi, bu kadının el atıpta başaramayacaği şey çok az.
Bu rol için " Funda Eryigitten " başkası düşünülemez. O saçını arkaya atışı,keskin bakışları, yürüyüşü, edası karakter olarak çok iyi ele alınmış. Canım Ailemdeki  saf karakterde belirgin ve güzel bir oyunculuk sergilemişti. Ama bu rol ile Karadayı dizisinden sonraki bir iş teklifinde çıtası çok yükselecek, benden söylemesi.

İkinci kadinimiz Nilay ise ne cabbarmış, bir kadının kalbine bıçağı en derinden saplarsan o kalp öyle bir kanar ki o kadın kendi ile birlikte etrafındakileride yakar. O evi şimdi alır, işletir,bilgi sızdırır,paraya boğar kendini. Daha neler görücez Nilâyımızdan bakalım.

Bu arada ayrıcalıklı bir ustadan bahsetmeden edemem. Nazif baba " Çetin Tekindor " sen ne güzel bakıyorsun, ve ne güzel konuşuyorsun, Mahirin evinin önünde Ferideye sessiz ol deyişi, bakışı !  izlerken baba edasını sonuna kadar yaşatan ustam, o ses tonu güzel ama sadece güzellikle değil ki içinde yaşanmışlıkların verdiği es- ler, ses titreşimleri, oturaklı tonun, hareketlerin ve beden dilin, şiir gibi konuşuyorsun. İnsanın seni dinlerken ici bir tuhaf oluyor. En vicdansız bir baba bile izlese seni bende böyle olmalıyım diye içi titrer, iyi ki varsin. Kamera iyi ki seni keşfetmiş, sen hep sağlık sıhhatli ol ve bize güzel sahnelerinle seyrine doyur ustam.

Murat Sari

Muratsari8084@hotmail.com

Https:// twitter.com/muratsari8084

27.12.2014

 
Toplam blog
: 52
: 1367
Kayıt tarihi
: 25.11.12
 
 

Düşüncelerimi, hayallerimi, bilgilerimi paylaşmayı seviyorum, dünyaya birbirimizi anlamak çin gel..