Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

17 Şubat '14

 
Kategori
TV Programları
 

Karadayı-Bergüzar Korel/ Bir Asil Kadın!

Karadayı-Bergüzar Korel/ Bir Asil Kadın!
 

Her hali başka güzel!


Günlerden “Karadayı” günü!

Haliyle Feride ve Mahir’den bahsetmeden olmaz! Karadayı dizisinin başarısını ve bu başarının kilit noktalarını defalarca sizlerle paylaştım. Bu sefer sizlere düşüncelerimi aktarmak istediğim konu dizinin eleştirisi değil de “ güzeller güzeli” Bergüzar Korel’in duruşu hakkındaki fikirlerim…

Bergüzar Korel, genç yaşına rağmen artarak yükselen başarıyı yakalamış bir sanatçı. Hülya Darcan ve Tanju Korel’in çocuğu olarak dünyaya geldi.

Bizler onu “Kırık Hayatlar” dizisinde gördük, “Kurtlar Vadisi-Irak” ile beğendik, “Binbir Gece” ile baş tacı ettik. “Binbir  Gece”, Bergüzar Korel için tam bir dönüm noktası oldu ve dünyanın bir ucunda bile beğenilmesine, takip edilmesine neden oldu.

Türk sinema, televizyonlarında ve özellikle tiyatro da kalıcı olmak istediğini ve bunun için de çok çalıştığını söyleyen Bergüzar Korel, 1998-2006 arasında yaptığı çalışmalarla adını unutulmazlara yazdırdı. Yazdırmak önemli ama kalıcı olmak için çok çalışmak ve duruşunu da bozmamak lazım! Bergüzar Korel, gerek yaşam tarzı gerek çalışmaları ile “Yeni nesil” oyunculara tam bir örnek oluyor.

Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümünü mezunu olan sanatçı iş disiplini ile projelerdeki başarısını ve alçak gönüllü tavrı ile gönüllerde kurduğu tahtı her zaman koruyacak.

Sosyal sorumluluk projelerine verdiği destek, toplum olaylarında gösterdiği duyarlılık, sosyal medyayı kullanırken ki dikkatli ve titiz davranışları duygusal yapısının gösteriyor.

Bergüzar Korel’in sıcak, samimi ama mesafeli duruşu asil görüntüsünün rol değil karakteristik özelliği olmasının da altını çiziyor.

Her gittiği yerde gerek kıyafetleri, gerek canayakın tavırları ile medya çalışanlarının da çok sevdiği sanatçı yerine göre davranan, özen gösteren, asaletin sihirli formülü gibi.

İşindeki başarısının gözünü kör etmediğini her fırsatta bizlere kanıtlamaya çalışan sanatçı, mütevazi halleri ile bizleri daha da büyülüyor!

Bergüzar Korel deyince aklıma gelen kelimeler; asalet, zarafet, incelik, saygı, sıcak, samimi, yetenekli, başarılı, alçakgönüllü…

Güzelliği ile baş döndürürken, akıllı kadının daha güzel olduğunun vurgusunun tam bir örneği: Bergüzar Korel!

Karadayı ile ekranlarda bir sezon daha göreceğimiz Bergüzar Korel, daha sonraki çalışmalarında da başarıları ile göz dolduracak olduğunun ayak seslerini bizlere duyuruyor.

Her daim zirvede kalmayı hak ettiğinin sinyallerini veren “asil Bergüzar, yolun yıldızlara ulaşsın!”

Hayatta yolunuzun yıldızlara ulaşması dileği ile…

 eceer6@gmail.com

https://twitter.com/eceer6
https://www.facebook.com/pages/Ece-Er-%C4%B0le-Ba%C5%9Fb

 

 

 
Toplam blog
: 781
: 3899
Kayıt tarihi
: 23.09.12
 
 

16- 06- İstanbul'da doğdum. Tatbiki Güzel Sanatlar Tekstil Ana sanat dalı Moda tasarımı bölümünde..