Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

29 Eylül '14

 
Kategori
TV Programları
 

Karadayı dizisini yerinden etmek imkansız

Karadayı dizisini yerinden etmek imkansız
 

Alıştık aslında Karadayı’nın başarı yazılarına, ama insan yine de sezon başlarken “reytingler ne olacak?” diye merak ediyor. Ne de olsa reyting savaşında “biz de varız” diyen kanallar yepyeni işler ile ekranda kendini göstermeye başlayacaktı. Ama durum ne oldu? Gene, yine, yeniden Karadayı dizisi lider oldu!

Eylül ayı televizyon için yeni sezon başlangıcı, iddialı yapımların seyirciye sunulması demek. İzleyenlerle beraber aynı heyecanla bizlerde startları bekledik ve sonuç değişmedi. Bu sezon başlayan hiçbir dizi Karadayı’yı tahtından edemedi. Reaksiyon dizisi Star’a başarı getirirken Tüm Kişilerde Karadayı gene zirveye yerleşti. Bence diğer diziler ikinciliğe razı yeni sezona başladılar.

Karadayı dizisi “Fenomen diziler kervanı”ndaki başarısını devam ettirmeye ve final yapsa da yıllarca dudaklardan düşmeyeceğini garantiledi. Feride ve Mahir’in acılı aşkı izleyenleri derinden vuruyor. Hikayenin başarısı oyuncuların gücü ile diziyi devleştiriyor. Sadece Türkiye’de değil izlendiği bütün ülkelerde reytingleri ile zirvede olmak başarının tesadüf olmadığının göstergesi.

Karadayı’ya izleyenlerin söylediği “yerine sevemem” gerçek oldu. İzleyenler kaç sezon geçerse geçsin yerine bir yenisini koyamayacaklar “Efsane dizi” olarak hep akıllarda ve gönülde kalacak. Haliyle de en çok izlenen 100 dizi arasından reytinglerde yine birinciliği alması çok doğal karşılanmalı. Karadayı’nın ailesinin başına gelenleri çözmek adına kabadayı olması seyirciyi daha da heyecanlandırıp, diziye bağladı.

Nihat Altıkaya’nın kadroya katılması ile izleyenleri dizinin içindeki kilitlere daha da çekti ve meraklandırdı. Evet, herkes Mahir ve Feride aşkına güveniyor yine de meraklanmaktan da geri kalmıyor. Her bölümde daha da bağlanılan diziyi tahtından indirecek bir başka dizi olmadığını her dem görmekteyiz. Bu başarı ile her bölüm başarısı sürecek diğer projeler ya Pazartesi günü ekrana getirilmeyecek ya da ikinciliğe razı yayında kalacak. Pazartesi demek “Karadayı” demek oldu, artık Karadayı’yı yerinden etmek imkansız!

Hayatta imkansızları başarmanız dileği ile…

www.televizyongazetesi.com

eceer6@gmail.com

https://twitter.com/eceer6

 https://www.facebook.com/pages/Ece-Er-%C4%B0le-Ba%C5%9Fba%C5%9Fa/145170645649459

 

 
Toplam blog
: 781
: 3899
Kayıt tarihi
: 23.09.12
 
 

16- 06- İstanbul'da doğdum. Tatbiki Güzel Sanatlar Tekstil Ana sanat dalı Moda tasarımı bölümünde..